MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

potluck n bbq round 3!

yeaaaaa, potluck n bbq round 3 telah tibaaaa..kali ni pun enche shimi yg organize..im proud of u syg! aktiviti mcm ni mmg sgt bagus..boleh jumpe kawan2 dari pelbagai batch..bergurau senda dgn seniors and all..this time, i lah yg paling junior..huh! seb bek x kene dera wat keje byk..hikhik

aktiviti bermula dari pagi..enche shimi, bro malyoi n bro naim dtg ke bangi, amek i dan kami ke kedai jual brg2 moto kt blakang umah..kedai ni baru je bukak..bro naim n bro malyoi dalam proses membeli2 moto so harusla survey2 bersama..i ikut saje..later kami ke kedai moto area kl pulak..kt sini abg mantoi pun join..best2! end up lunch nasi ayam mancongkam..mmg terbaik nasik ayam dia!


..dari kiri : enche shimi, bro malyoi, bro naim..seronok diorg dpt belek2 motor..

lepas lunch, bro malyoi g amek gf dia..tinggallah i, enche shimi dan bro naim kt umah beliau..bro naim sempat tido..i pun baik punye terbongkang! kt dalam guest room la musti..kang x senonoh lak kalau tido kt ruang tamu! enche shimi pulak rajin kupas nenas..kami akan sediakan grilled pineapple with cinnamon powder..mmg sodap! sian sungguh kt enche shimi..i soh dia buang kulit je..yg lelain nnt i buat la..tup tup pas bgn tido sume da siap potong! wahhhh, sgt menantu idaman! suke nyusahkan diri sendiri tau! tenkiu syg, rajinnyeeeee bopren saye neh..

dalam pukul 4 lebih, meeting KoAT pun bermula..KoAT ni singkatan kepada Knights of ANSARA Terendak..our own club..tahniah cux sbb berjaye jadik presiden =)..sorry x sempat nk amek gamba diorg tgh meeting..mase i bgn tu, meeting nk habes dah..hahahaha..dgn x pakai tudungnye, segan nk g depan..pas pakai tudung baru la kuar jumpe sume2..btw, abg mantoi adelah saksi i terbongkang kt dalam bilik..dia nampak ok!

pukul 6 lebih, yg mana yg dah hadir memulakan sesi bakar2..bakar dulu makanan yg ada..ini pun riuh rendah la jugak..makin lama, makin ramai yg dtg..berpuluh org la jugak..mmg meriah! cux pun bizi ke sana sini layan tetamu..



..geng KoAT..sebahagian je nih..abg zultech sorg je yg belom dpt..yg len dah dpt jeket dah..next, nk lekat logo..yeay!!


..antara batch spm97 yg hadir..batch yg paling ramai..kate enche shimi, yg lelaki2 ni pakat balik pukul 4 pagi lebih! semangat ok..hehehehe..u guys mmg best!

itu saje kali ni, i rase bangge dgn enche shimi..i suke la sbb dia rajin buat mende2 gini..cume sian sbb diye kene kemas umah sorg2 =(

till then, tata!



~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

walaupun letih....tetapi adalah sangat seronok!!!TQ yayang...tolong mcm2....couldn't have done it without u!!!

gravatar

welcome! ney lagi wat macam2..sowee b x sempat tlg kemas..uwuwuw

Blog Widget by LinkWithin