MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

bdn penat tp mata buntang

oh, blog sedikit terabai!

oh, mcm nk tanye kawan2 sume..tp x larat lak nk sms sume org kan..utk yg membaca2 di sini sehat ka? skang ni kan musim demam..kesihatan musti mau jaga..enche shimi pon suda demam aritu..family i pon sume org dah demam..gilir2 gitu..

dah pukul 1 pagi..bdn penat, tp mata segar bugar la pulak..masalah jugak ni..minggu ni pun bole tahan jugak kadar timbunan esemen..tu la kot yg penat extra..penat dating? taaaaakkkkk..last jumpa senin haritu ok! skang dah jumaat..berjaya x jumpa hari2!!

hari ni lepas je kelas i pegi survey2 stok..lagi 2 minggu ada bazaar..baju2 pun da makin sikit..nk kenalah tambah jugak kan..x sedaps kalau asek jual baju tu jek manjang..plus, this march igt nk wat sale secara besar-besaran..wah planning, sakan! utk arini xde gambar pun utk dikongsikan dekat sini..gambar2 carik stok adelah sulit so x dapek la kan snap2..

esok pulak, ade meeting ajk ansara..utk beberapa program kt maktab this april..seperti biase, i akan berkerjasama dgn enche shimi..byk jugak yg nk dibuat..harap2 cukuplah kaki dan tgn kami ni..oklah, tanak bebel lama2..esok ada kelas ptg..igt nk study sket pada sebelah pagi..dah minggu kelapan, haruslah mula catch up balik part2 mane yg da kelaut tu kan..haha

till then, nyte2 all, nyte2 cyberdiary =)

p/s : batch ko mmg cam si*l..arini ade lagi yg ggu hidopkuh..aku benci semua..


~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

sabarr sabarrrr....siapa menganggu anda?

Thanks tlg utk ajk ansara ni....tp jgn ambik terlalu bnyk sgt workload..jgn buat benda yg org lain patut buat....

gravatar

sape yg cari pasal lagi ni mas?

Blog Widget by LinkWithin