MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

ssh jugak nk cari tajuk yek..heheh

ish, cam bertangguh2 pulak posting2ku ini..well, encik shimi saye dh ade kt kl..suke =)..tp sian gak, flite beliau asek delayed je..hmmm,xpela..asal sampai kl sudahlah..rindu..nk bekepit memanjang pun x ley jugak..sebabnye i ada kelas hari jumaat..jadinye, i g kelas, huney lepak library wat keje..siaaaannn tgk beliau kelam kabut siapkan esemen..

haritu, i ada beli aksesori talipon yang boleh letak gambar..sgt gigih ok i carik kedai yg boleh print out gambar yg bersaiz over kecik itu..last2, i pegi kedai potostet..pakcik tu editkan, then print atas kertas biase then laminate kan..jadik! tunggu dah ader cam, i uploadkan kt sini yek =D..terima kasey wahai pakcik..smoga muraaaaaaahhhh rezeki! mula2 i risau jugak takot enche shimi malu2 zirafah nk gantung mende tu kt fon dia..yela, x macho la laki ade pakai aksesori fon, pastu siap ade gambar i kt depan, gambar dia kt belakang..tp lain yg jadik..sgt gumbira melihat enche shimi terus aje ikat chain tu pada henpod dia..berbunge =)



..ceni la mende alah tu..depan blakang ade gamba..very the gigih nk masukkan gamba2 tu taw..

bulan july ni agak bizi..planner dah start dipenuhi dgn esemen2, tests dan jugak aktiviti2 sampingan..mujur miting ansara ditangguhkan..oh ye, pasal leptop..mungkin saye akan membeli laptop baru , menggantikan laptop yang dicuri dulu..bab laptop ni xde masalah senanyer, sbb kt umah sentiasa ada leptop..cuma, esemen yg terlalu byk dan memerlukan i pakai dreamweaver, fireworks, dan 2 lagi software besar membwatkan hidup agak kucar kacir..dah la cs4!..hish..pow ma lagik la camnih!

btw, leptop ape yg besh yek..=D

p/s: mengidam durian lalu round2 cari durian murah..takde =(..sok nk kena beli kt pasar malam jugak! x ley jadik..huney, dtg la umah..tlg kopekkan durian..hehehehe..

Love, m.a.n.j.a.m.a.s.
~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

npe mas nye pic lebey nmpk dr shimi nye pic?kembang2 jek pic si shimi..shian die taw...ekeke

gravatar

tula, mas ter edit pic shimi..patot buh pic asal jek..org tu resize kan.wuwuwuw

Blog Widget by LinkWithin