MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

niat ke mustika yang x jadik..

rabu lepas..mmg smangat la nk pergi program mustika kan..sonok wat keje2 volunteer nih..tp sekali balik bangi ptg tu jugak daaaaaa..apekah yg berlaku? adekah bergadoh dgn encik shimi lalu pulang? atau ditelepon oleh ayah lalu terpaksa pulang? jengjengjengggg...

senanyer, hari tu enche shimi x sehat..biasela, mase i saket aritu nk jugak berkepit..haruslah berjangkit kaaaaannn..so lepas i da dekat wangsa maju tu, kami terus ke melawati sbb nk makan ayam a1 idaman hati..i tgk my cux dah stat pening2 sume..so mmg sgt x sampai hti la nk susahkan dia hantar i balik bangi lepas program..then dia nk kene patah balik ke setapak pulak..jauh tuuuuu..nak dekat kol 1 jugak baru dia sampai rumah..kesiaaaaannnn..

i pon tanak la selfish kan..i pon buat keputusan tanak hadir ke program mustika..masa tu masih awal, so boleh la balik bangi sediri naik lrt n ktm..kalau dah lewat mmg x dapek la sbb ayah marah naik lrt malam2..bahaya..dah la parking kt area ukm tuh sgt scary..well, huney pulak yg over sedey bila i nk balik awal..yela, dtg jauh2, jumpe dalam 2 jam je.. *time hangat2 berchenta nih, 2 jam tuh mmg habuk la..x puas jumpe..even lepak seharian pun still x puas, apatah lagi 2 jam kan..*..ape pun, kire haritu i pegi kl semata2 utk makan ayam a1 ajela..hehehe


..cux punye..chicken chop..rm 6.90 saje..ni kire 1 set la..siap ngn air..

..mine..set nih pulak rm5.90 je..skali ngn ayer jugak..puas hati la..ayam dia lagik besar dari kfc..

itu ajela entry kali nih..xpela, mustika tuh lain2 mase pun boleh pegi..i love my huney, tanak la dia dok saket2 pun nk kene drive g bangi memalam..today dia mc nih..get well soon ye syg! luv u v much..

Love, m.a.n.j.a.m.a.s.
~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

harapnye begitu..cam agak lambat la pulak seseme dia nk baik dis time..wuwu

Blog Widget by LinkWithin