MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

selamat ulang tahun chenta~

yahooooo! sudah setaun rupanya saye dan dia berchenta..cepat jek masa berlalu kan..sebenarnye, entry ni patut dipublish pada 4 julai (2 hari lepas)..ayat jiwang2 sume dah karang..sekali mood bertukar pulak..maka haruslah x publish..hehehe..but still, ada lagi seperais yg menunggu encik shimi saye..sayangnye beliau akan otstesen ke Miri sampai kamis ni..xpelah, kendian2 la ye..

kite pompuan2 nih kan ala2 alert sket bab tarikh2 ni..so anny kali ni mmg dtunggu2 la..wish ape bagai..memandangkan encik shimi free pada sabtu lepas, haruslah kami sambut itu 4th of july kan..kan..

dalam pukul 2+pm encik shimi sampai bangi..kami lepak jap, then keluar la beli barang..yg kelakarnye, i ader oder kek..ala2 seperais la..sekali kedai tu x dapek siapkan sbb xde letrik..hampessss..last2 encik shimi belanje kek sikret resepi..tp beli 2 slices jela..x larat lak nk habiskan kalau beli sebijik~ oh ye, kami beli kura2 pada hari itu..sepasang! i namekan ali dan alia..haha, sedap nama kura-kuraku..

..ni masa kt warta..adam af dtg..dia kan duta power root..i yg paksa encik shimi hambik ini gambar..bukan minat pon..sesaje je nk tepek kt blog..


..kek beliau dan kek saye..last2 2 hari lepas tu baru kek tuh dimakan sbb sebelum ni asek x berpeluang nk makan..asek kenyang mende lain je..

ekceli, utk lunch sabtu tu, i mmg masak..sambal tumis terung..terung yg bulat dan kecik2..nampak cam kacang pis je..naseb baik encik shimi ckp sodap..hehe..bila tghari dah makan sakan, utk selebret anny, i goreng yg simple2 jela..

..abaikan naget yg hitam tu ye..ahaha..tu la akibatnye goreng naget sambil bwat keje lain..dok sibuk tangkap rabbit la ni..hish!..


last but not least..air purple cocktail..very the sedaps! i dah la suke purple..maka haruslah gumbira sesangat kan! nnt nk beli lagik la..yg nih encik shimi yg belanja..thnx cux!



..kaler dia cantik kan? i suke! gas dia pun x la melampau..seswai dihidangkan utk tetamu gittew..

happy sgt! i bukan nk hadiah mahal2 ke ape..i cuma nk meluangkan masa dgn my huney pada hari yg datang setahun sekali je ni..setahun kami berchenta pulak, macam2 dah kami lakukan bersama..huney ada masa i susah..byk tlg i..lomentik..suke bwat i gelak..kalau gadoh2 pon kejap2 je..suke! heeee~

ahadnyer pulak, air xde..i kerah huney suh angkat air..pagi2 lagi kami mandi kt tolet uniten..lepas tu kami hangkut air dari stesen minyak..terima kaseh syg sbb byk sgt tlg! lepas tu kami dan my sis ke sogo utk bersopping..last sekali ke alamanda pulak..sian my cux kene ikot..hehehe..

wokey, nnt i ceritsss panjang kt next entry yep..selamat berbahagia!

Love, m.a.n.j.a.m.a.s.
~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

Tercipta diriku untuk mu...
tiada kata2 yg dapat membayangkan cintaku padamu....
Andai tiada dirimu....kelamlah hidupku...
Setahun bersama...setahun mencipta memori..
Bukan semua tawa...ada juga duka...
tetapi semua membawa kita...semakin hampir ke bahagia...
Segala itu membuktikan bahawa...
Tercipta dirimu juga untukku....

gravatar

tenkiu syg! ney tawu kan b syg ney sgt3!

Blog Widget by LinkWithin