MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

sopping mopping

mintak perhatian.
mopping tuh xder maksud k.hnya sekadar pelengkap rima jek.

setelah lama eksaited menunggu, hari ini tiba dimana i dan ct akan sesama membuang meluangkan masa bersama..lama tuuuu x hangout sesame..encik bopren masih di miri, maka i dan ct pon memanjangkan kaki ke times square..hajatnya mmg nk sopping! sebelom nih asek melayan napsu sopping my sis jek kan..kali ni, my turn pulak! lepas kelas, i dan ct teros ke kl..

ape ada pada times square?
nk taw ape jawapan dari hati, limpa dan hempedu i? i akan jawab : barang murah2! ya, i mmg camtu..x boleh tgk menda murah..diulangi..x boleh! gilakan barangan on sale walaupon i taw byk jek kampeni yang tipu2..i kan dah ambek subjek marketing, taw la sket2 kan..heheh..kt sana, bersepah dress yg cantek2! murah..kedai rm10 pun byk! pendek crita, ending dia, i sambar 1 cardigan, 2 sleeveless (pakai ngn inner la musti), 1 beg skolah (bek skolah i tu dah lama sgt!), kelip2 rambot, keychain utk talipon..sume2, hanya rm50! tu pun masih rasa x puas jalan..emm..neyyyyyyy *sambil kelip2 mata cam kucing jalanan*..teman nnt bule? hehehe

dalam pada itu, mulut haruslah x berenti potpet ngn ct..byk menda nk cerrits sama dia..as usual, dia sporting melayan soulmate dia nih..u noe dat i love u babe! setelah lutut dah nk tercabot, baru la kami reti nak nek monorel utk perjalanan pulang..then singgah kt pasar malam..hajatnye nk beli sayur dan ayam je..sekali tersambar lagi selai la pulak! xpe, murah jek..heheh

lepas ni??

duduk pgg calculator dan pen..calculate perbelanjaan sepanjang my parents g oversea..wahahaha..misti ayah tekujat tgk pengurangan angka dalam bank akaun lepas tu menyesal sbb tinggalkan kad atm..hehehe

Love, m.a.n.j.a.m.a.s.
~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

ngape nye x dok gambor?

gravatar

weyh, yg atas tu, komen ak..hehe..silap suda

gravatar

sebab, cam n viewcam my parents bawak g oversea..so tadak cam..wuwuwuw

Blog Widget by LinkWithin