MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

suka tapi bahaya?

Kalau tak kerana komen dari Cik tulip, aku pon x perasan yang entry2 bawah ni pendek2 belaka. heheh nk kate malas sgt pun x jugak..maybe itu je kot yg aku rasa nk tulis time tu..

ape pun, last week ari jumaat baru aku sempat jumpa enche shimi after 1 week plus.. and sabtunye jumpe lagi before beliau terbang ke labuan atas urusan kerje..jgn mengada2 menggedik di sane ye sygku! sebelum aku drop enche shimi kt hotel niosh, kami pekena ayam penyet dulu. teringin katanya. sekali aku tgk enche shimi makan byk gile..hahah..aku pulak makan sket jek..

yg aku heran, aku mcm happy melampau tgk dia makan byk gitu..adakah sebab enche shimi bukan pelantak nasik yg hebat? (dia kuat melantak makanan ala barat). tp aku puas hati la..mcm nk tgk enche shimi makan byk tu selalu..haha tp bahaya utk berat badan la pulak kan..

well, adekah aku ni spesis suke menambahkan berat badan org yg aku syg? heheh mari la join aku memikiorkannye =D




~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin