MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

life goes on kan?

aku penatlah. penat mental dan fizikal. rasa macam x cukup tangan kaki dan paling penting, x cukup masa. sekarang fokus aku dekat kelas, assignment dan bisnes. mmg mcm sawan sket bila amek 7 subjek sem ni..termasuk la subjek seminar yg kami sume kene organize gala dinner dan talk. tapi aku suka. aku suka bizikan pemikiran aku dengan perkara2 macam ni. tah, rasa nikmat!

malam ni dgn rasminya aku tamatkan clearance sale dekat blogshop terchenta. Rasa macam tiap2 hari nk buat clearance sale sbb stok lama aku mmg dah nk dekat habis. boleh dikira dgn jari je berapa helai yang tinggal. tp mana boleh clearance sale sepanjang masa, kang muflis aku kang! pasal website, alhamdulillah aku dah jumpa org yang boleh design website aku. walaupun takde la segempak mane dgn efek huruf terbang melampau, aku rasa buat permulaan itu sudah mencukupi. nnt ada duit lebih kang, aku kasi mantap la website tu. insy, ogos nnt baru nk sit down and discuss. sekarang ni masa amat x mengizinkan pulak..sobsob

itu saje utk malam ni. i have to finish my assignments yang bersepah tu. aku tamau la jadi student yg salu lambat hantar esemen. x suke. nanyte!

~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin