MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

a happy girlfriend.

penat je aku bersedey2 sbb i cant meet him on sunday..sekali dia dtg daaaa..tekejut! and happy! and sbb aku tgh melayan customer masa tu, tahan napsu nk jerit..yes, the best surprise everrrrrrr!!

and he gave me anny gifts..aku plak da penin sbb aku mmg x sempat lagi nk beli adiah anny kt enche shimi..before balik, i managed to buy 2 slices of cake frm secret recepi..gitu jela pun..bile laaa aku nk ade mase nk g beli adiah kt dia ni =(

ape pun, dia nyer outstation ditangguhkan ke next week..berita itu telah membuatkan aku menjadi seorang gepren yg gembira. yes, a very happy girlfriend..

well, me and my friend terpilih tarikh yg same pulak dah utk one event ni..hahaha..sapa yg akan mengalah? we'll see..ngehngehngeh..


~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin