MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

aku sudah rajin.

Months ago, enche shimi ade la gedik2 mengadu kata laptop dia panas so bila type tgn yg atas laptop tu panas sama la..heheh x la gedik sgt, mmg lappy dia panas pown..aku pon pakai lappy model yg sama ngn enche shimi nyer tp mine x panas pulak..or maybe aku jenis type x letak tgn atas lappy maka tangan aku x panas.

so aku pon da janji la nk buatkan something utk kurangkan kepanasan tu..semangat gila la cari bahan kan..sekali baru hari ni aku siapkan..hahah tade la, gunting kain tu da lama..cuma jahitnya tu baru arini..tu pun aku buat cpt2 tadi so sedikit huduh la..ni aku la kate huduh, tatau la enche shimi kate cantek ke x..sobsob..sorry ye syg b bg brg huduh..wuwuw


itulah bendanya..aku belom kasik nama lagi..tp ketebalan dia agak selesa..lepas tu mcm empuk je..x la sakit or panas wrist tu kan..x keras jugak utk tangan tu..kire sedap2 la..lepas ni nk kene tunggu dulu enche shimi nyer feedback..kalau ok baru la aku nk komersialkan..kalau jadi la jual, mmg aku akan buat cantek2 la kan..cute2 gittew..heheh

ney, sorry b makan masa lama sgt nk siapkan mende ni..jangan marah tawwwww..nnt kene jual! *b gak yg beli kang*

~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

tenkiu cik yuki..bile da sayang tu sweet aje..heheh =D

gravatar

wah!ala2 wrist band la ni??hehe.cun2! bole jual gk.mane tau ade org nk wt bantal letak kt leher ke atau ape saje.klu aku ade..mcm2 aku buat ngn bende ko ni.hehe.goodluck!

gravatar

tq syg!tak huduh!cumil!hehehehe sukesuke suke

gravatar

erin : kan? mcm2 bole buat..ni tgh kumpul idea la neh..heheh

cux : yeyey x huduh! munge!

Blog Widget by LinkWithin