MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

diraikan :P

hari ini. rabu. 

dari minggu lepas lagi dah ada org call inform pasal award sume ni..ada dean's list dan ada president's award..aku pun tatau la mula2 sbb nama aku ada kt both categories..last tadi baru tau aku dpt president's award..aku punye laaaa tertanya2 ape la beza dia kan..so ni utk info rakan2 kliuc yg lain..dean's list : 3.5 - 3.94, president's award : 3.95 - 4.00.. kalau dia x announce tadi mampuih sampai la ni aku tatau hapa..heheh

belah paginya aku ade ngajo piano student..lepas balik tu, mmg agak lipas kudung la aku bersiap..capai je kurung moden masa raya haritu, sarung dan sauk selendang. eh, aku iron ok! tp lepas duduk masa driving terus komot..mencik! aku x pakai mekap..kang kulit aku wat hal lagik..sapu eyeliner dan lipstik sajela..nk mekap ganas macam zaman aku belakon teater dulu mmg mintak mahap laaaaa..

nasib baik la ceremony tu x meleret2..dean's list naik pentas dulu..lepas tu baru president's award..time aku naik, bole tahan kepoh dak2 tu bersorak..seb bek aku x tergelak atas pentas..ceh, kang x pasal memalukan diri..too bad diorg x invite parents this time..kalau tak mesti ma happy..ma suke la attend mende2 gini..last time ma datang, kecoh ok..mak aku eksaited lebey!








haaa, tu la gambar2nye..ape pun, aku rasa happy..yelah, bukan senang nk belajo, nk paham, nk hapal2 pastu luah2 mase pekse kan..paling happy sbb budak scls (school of communication and language studies) paling ramai naik pentas..so jom kawan2, next event kite kasik gegar lagik!!

p/s : cek da keluar..yabedabeduuuuuuuuuuuu!!

~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin