MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

berazam untuk berazam?

eh eh, dah nk masuk tahun 2010 rupanya..dah ready ke mental dan fizikal i nk ngadap tahun baru ni? senarai azam tahun baru da siap? hah! part azam ni lemah sket sbb selalunye x tercapai..nampak je macam senang nk senaraikan azam tahun baru..tp sekadar senaraikan, lapan ploh azam pun boleh!


td i termenung jap depan leptop..nk type azam baru or dalam bahasa lainnya target yg nk dicapai dalam tahun 2010..bole tahan mencabar! pas dah lama kelip2 mata dan mulut dah lenguh kunyah2 kerepek, dokumen kt ms. word masih lagi kosong..kononnya nk buat azam yg lain dari tahun2 sebelumnya..last2, lebih kurang sama sebab byk lagi yg belum tercapai..

dalam hati, tertanyatanya juga..macam manelah agaknya tahun 2010 nnt yek?

macam ni ke?


ke macam ni?


nk predict mmg susah..nk terlalu berharap pun payah..apatah lagi nk kecewa sebelum segala-galanya bermula..

ok, tutup ms.word..

kesimpulannya, tulislah senarai pjg macam mana pun, azam2 tu takkan tercapai kalau i masih tak berubah..masih belum perbaiki apa2 yg patot..masih hangat2 taik ayam..senang cite, yg mana yg -ve tu terus -ve..mmg kompem azam tahun depandepan pun sama je nnt..

eh, ade idea pulak nk buat azam ape..bukak ms.word balik!

enjoy your day! =D


~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin