MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

I ♥ Bazaar organized by ryldesign

wehuuuu..baru berkesempatan nk hapdet belog..bizi kelas, bizi bisnes..itulah saye pade minggu lepas..1st time join bazaar dgn my big bro..bazaar aritu dekat digital mall, ade blogshop owner jugak yg organize nyer..kami sewa tapak pada hari sabtu dan ahad =)



..haa, yg baju ijau tu my big bro..merangkap bos gak le sbb dia punyer modal..i kaut untung je..hehehehe..sebelah die tu his biz partner..my bro ni ade keje tetap tp sesaje nk berbisnes2 and im glad to be his runner! oh, tak nampak pulak pakaian laki..huhu..ni hari sabtu, our 1st day~


..haaa, baru nampak sket2 baju laki kt blakang tuh..hehehe..and ni baju2 pompuan, directly under me..sayelah yg buat almost evrything dari carik stock sampailah ke akaun kredit debitnye..kang klu along yg g beli, tah pape pule nnt..hehehe


..kedua2 hari my family dtg sapot..ma tu eksaited lebih..mebi sbb ma asek terpikir, camne la anak2 dia ni dok meniaga..hikhik..bb fatih pon dtg! booth terletak dalam shopping mall so takde la berpeluh2 ke apa..selesa je..


2nd day, ahad..kami dipindahkan ke tapak lain sbb ramai jugak vendors yg menjual hari sabtu je..so organiser penuhkan ruang2 kosong..tapak ni lebih luas..so kami pun gabungkan la baju laki dan pompuan sekaligus..nampak byk sket..

..cam extra long..heheh..yg depan tu longgok..rm7 selai..atas meja ade bracelet watch dan shirts..my blouses pun paling mahal rm20 je..alhamdulillah, bisnes ok =..

hari kedua, my huney dtg join sekalik after class dia..seronok! tp x dapat la asek nk berjalan2 ngn dia kan..byk tggu booth jek..oh ye, masa bazaar ni ada w/h sale henset! diskaun up to 70%!! saye dan ayah berjaye beli henpon baru..hehehe..my new baby, samsung i780!! thnx tu cux jugak sbb dia pun ade sumbang sket utk beli fon tu..selebihnye pakai dwet ayah!


...ni le keadaan bazaar tu..i suke la camni..xde nk rimas, panas peluh2 sume..hehehe..masing2 wangi jek!..badan pun x penat sgt..


..kuli kepade abg sendirik..hikhik..oh ye, bracelet watch still ade lagi..i belom update status dia lagi tp bile kamu order, nnt i'll let u know ade stock lagi ke x..sile2.. http://www.nice-on-girls.blogspot.com/..

selepas nih baju2 yg ade lagi after the bazaar akan dijual dekat blogshop..maybe sabtu baru update =)..next bazaar, 19 dec pulak..harapnye sume berjalan lancar! saye stop kt sini dulu..nk kene buat esemen pulak..study tetap no 1..fokus tetap fokus!
muahhhxx!


~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin