MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

2nd bazaar : fashionista's bazaar

salam..
masa berlalu dgn sgt pantas! tup tup, kami dah selesai meniaga buat kali kedua..kali ni di fashionista's bazaar pulak..organizer kali ni adelah fashion desire..bazaar2 mcm gini kebanyakannye dianjurkan oleh blogshop owner..bagus sgtlah, kami yg meniaga online ni boleh berjumpa dan bertukar2 link =)

bazaar kali ni cuma sehari, bertempat di 3K Inn subang jaya..alhamdulillah, ramai org..sales pun memuaskan hati..kali ni, baju lelaki yg laku lebih..maklumlah, sume barang pompuan, laki mane la nk shopping hape..dah kami je yg jual barang laki, menyinggah la diorang tu..ada shirt boss, g.armani, burberry etc..takpelah, ade je peluang berniaga, ape salahnye kami mencoba naseb kan? kan?

lepas dah set up booth, along pun lesap la deliver bracelet watch kt kl then balik rehat2 kt romah..tinggal i sensorang menelan ayaq lioq sbb nk p round2 tgk booth lain tp x ley pasal tade org nk jaga booth..huhuhu..ini le gamba2nye~


..baju pompuan dan baju laki..da malas nk bukak 2 penyidai sbb stok tggl sket..satu suda!..

..sebelom berkemas2..ade ke patot last2 baru tingat nk snap gamba..


..view dari depan..ade bracelet watch, baju longgok rm7 selai, tops and dresses for rm15 n rm20, long sleeve shirt rm45 (bj laki), and short sleeve shirt rm35 (bj laki)..x mahal kan? hikhik..


yang seronotnye, dpt jumpe dgn budak kecit neh..hiiii, dah botak da dia..teros nampak cam muke dak nakal..i lap u lah!

bazaar tutup pada pukul 6pm..cam malas lak nk tutup tp nk buat camne, tu je masa yg diberikan kt ktorg..special thanks to our beloved customers yg memborong sakan..to along yg tukang kuwa modal..ma and ayah yg dtg bg sapot..to hun yg memahami kesibukan ini..to all..all of you yang menyokong ktorang..(seema, thanx sbb beli 8 lai baju aritu..heheh tekujat ai!)


p/s : next week bercoti dgn family pulak..nk kene seimbangkan setadi, meniaga, family dan bopren!

p/s/s : our 3rd bazaar will be on 2nd and 3rd jan..cant wait!!



~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin