MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

lelah yg menggembirakan!

salam..

saket kaki, saket badan, penat sume ada..ini semua bahana berjalan2 membeli barangan utk bisnes..beli stok baju..tambah perkakas2 berniaga and all..yes, steam iron is a must!! utk membantu saye melaksanakan segala program yg dah tercatat kemas di kertas kecil saye, en shimi telah dikerah utk menjadik supir =)


well, x boleh campur urusan peribadi dgn bisnes..ekekeke maka dgn gediknye saye telah mengupah beliau..gila hapa p sana sini tak hulur dwit minyak..itu kijam namenye..weekend ni dgn weekend dpn ada bazaar, dats y la harus bekerja keras..kalau tangguh aje, mmg nayalah nnt..ggu studies pulak kang!


ape yg i perasan la kan, i nih mase buat keje mmg seyes lah..i mean kalau gurau2 ke hapa..tetibe cam ase ada boundaries jek..even ngn en shimi pun i macam seyes jugak! *x ley seyes sgt sbb nnt dia buat busuk mcm2 kt i* bukan sengaja nk seyes..tp dalam otak ni, x benti2 dok pk itu ini..sendat semacam..dah beli ini, nk kene pikir buruk baik pulak..nk circulate money..dok kire2 expenses..benda2 camni yg buatkan i jadi seyes kejap..errrr, lamalah jugak!


dan sekarang,
walaupun penat, mata tetap segar buat itu ini..selagi x selesai sort baju2 ni mmg x boleh lena tido..nk tak nak kenelah jugak sort..esok? buat calculation and account, compile receipts and all..jumaat pulak? family day! sopping kt times square..yiehaaaaa!!


baiklah, cukup2lah melalut..nk sambung berpikir..nk kene bg harga yg terbaik utk customers..ini pun tugas mencabar ok!

p/s : gambar awah ni adelah lakonan semata2..gila pecah perut kalau makan 2 set begerking! ini sume en shimi punyer propa..wuwuw




nite all!!





~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

hahah beger aku sebijik jek babe..

gravatar

alhamdulillah, bisnes adelah memberangsangkan..aku suke join bazaar babe..eh, nnt deting jom!

Blog Widget by LinkWithin