MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

ini pesanan orang muda.

haluuuu..pekabo sume..harap2 sehat walafiat yeee..uh, hari ni mendung jek..semendung wajah kucing familyku yg tgh tidor kt sofa tu..muke dia salu nampak penat! huh!!


oh ye, entry ini saje je ditulis berikutan komen seorang pembace blog ini, i dont noe who u are..tapi xpelah, bace jela, ini pesanan orang muda..hehehehe..trimas atas nasehat tersebot..i paham ape yg u maksudkan..tqtq..

this is my personal blog, mmg khusus utk mengabadikan memori pahit manis dalam hidup ni..dah lama pun, dari 2006 lagi..opkos i selalu cerita pasal my bf kt sini atau ape aktiviti kami sbb mmg jumpe byk kali pun dalam seminggu..btw, bukan sume citer bf kan? =) cube la klik labels lain, keluarga ke apa..maka anda tidak akan nampak cerita2 bf di situ..ok?

saye paham jodoh di tangan Tuhan..kalau kami xde jodoh pun, saye xder la malu ke apa sbb mmg blog nih blog personal..bukan blog utk khas menunjuk2 pada org lain yg sy bahagia..this is the way i appreciate my life, i put it in this form..kalau i dah tua nnt, tgk2 balik..uihhhh, sure senyum sampai ke telinga jiran sebelah! mcm ex2 bf saye yg lain, bile dah xder jodoh bersama, ok je (sorang jela yg buat kecoh..mental mebi)..takder nk gadoh2 ke apa..so, anda jgn le risau..andai ape2 yg terjadik, bior le i yg tanggung..i punyer blog, risiko pun i punyer la..rasenye, takder pulak entry i nih mengganggu perjalanan hidup sahabat pembaca..harap paham ye..

lagi sekali, tq atas nasehat anda..kalau x suke blog ni, i mintak maap, sile laaaa jgn dtg sini lagi yek..kang mengganggu hidop u pulak..kalau sesaje nk lepak sini, bacelah entry yg xder label 'love life'..sekian timekasey!

kalau anda adelah benar pembace yg baik..saye cakap thnx..tp kalau anda adelah golongan yg dengki2 or busuk hati, saye cakap 'go F**k urself'..sekian terime kasey lagi sekali =)



~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin