MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

busy like a bee =)

salam..

oh, bersawang2 blog ni..bz punyer pasal! beberapa hari ni mmg bz dok create my blogshop..so this main blog sedikit terabai..ampun my blog!! kamu tawu mummy syg kamu kan!!


hah, camtu le bizinye..memanjang jek ngadap leptop..kecuali mase en shimi dtg la kan..sure berjalan2..biz pulak alhamdulillah byk jugak yg dah terjual so kalau ade yg berkenan cepat2 order ok..mana yg sold pun still boleh order, i bole g carik barang tu kt my bro =D

dah tgk pisau cukur? baru2 nih saye dan en shimi sempat melayan citer pisau cukur..sebab dok dgr org cakap best kan, kami pun teruja la nk nonton..not bad cite dia..i rasa storyline dia fresh! unik! lakonan fazura pulak makin bagos..kesimpulannye, x rugilah duit tiket..btw, hari rabu kan rm6 je tiket dia..hikhik

oh ye, en shimi tgh x sehat nih..syian die..harap2 cepat sembuh yek..i ase bersalah jugak nih..sbb dia redah ujan lebat for me baru2 ni..kami g makan then i park kete jauh..nk tggu hujan reda susah sbb nk kene anta sis g tusyen..last2 en shimi lari g amek keta pastu baru amek i..sian dia kene ujan lebat..soknye teros pening2 bagai..wuwu saye ni nyusahkan jek!

wokey lah..mate dah berat..nk ajak baring2 bersame abg bed la tuh..hikhik..gudnyte!!

p/s : hari ke 18 dah ni =(



~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

Busy means good :)

Pisau Cukur memang fresh dan best. Berbaloi.

Tahniah diatas pembukaan blogshop :)

gravatar

tenkiu kak sherry =)

pisau cukur best!

gravatar

Emmm tak kisah pun redah hujan...sakit tu bkn sebab hujan...mmg there's a bug goin around...lagi pun mana blh biarkn org tersayang basah kuyup kan....

gravatar

yeyeh munge!! tenkiu cux!! ailebiu~

Blog Widget by LinkWithin