MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

holiday!

salam..kabare? i maseh lagi belom betol2 sehat..haih, sabor ajolaaaaa..

ahha, ini entry yg super tertangguh punye..jap, arini hari ahad kan..tu dia, ni entry selasa baru nk masuk!! heeeee..last tuesday kami sefamily bercoti kt seremban..klana resort..my dad ade meeting 3 hari kt situ maka kami yg lain ni menempek la sama..not bad hotel tu..swimming pool dia besaaaaaaa!! i dok situ selase-rabu je..kamis dah kene balik sebab ade kelas..

dah lama sgt x pegi bercuti dgn family..ma still buat perancangan lagi..mebi nk g mane2 pulau ke..harap2 menjadik la..tatap la gegambar ini, bukti kami berada di sane..gumbira!!


..ma (dukung fatih), along, kak ida..happy sgt sebab 1st time g bercuti dgn ilman dan fatih..


..mandi manda..me and ma bole plak swimming sampai 4 jam lebey! mane x demam!! from left : ma, mimi, ilman, along, me..


..ilman pun layan gak swimming..bagus sebab dia tak takot..not until dia tau yg tempat tu dalam..hahahahahaha..


..muhammad fatih..weeeee, dia nih bb yg x byk meragam..cukup senang nk jaga dia! mak ngah syg nih!!

sepanjang ayah bermiting, sakan la kami anak beranak g shopping..ma pulak jarang nk shopping ngn kami, sbb kalau ayah takde, ma mmg x bawak kami kuar..makanya selama ni kalau nk shopping ngn ma, kene ade ayah..eh jap..pernah sekali la me and mimi berpeluang shopping ngn ma tanpa ayah..ehehehe..tu yg seronok tu dpt shopping ngn ma dis time..bole pow mcm2!!

rabunya, i terpaksa la balik dgn along and familynye..tinggal ma dan mimi jek kt sana..jeles jugak sbb hari kamis baru ada parkson punye 80% sale! nasib baik mimi rembatkan baju 2 lai..tp selai tu siza kecik la pulak..hampagas!! balik2 tu teros demam..and till now la, masih lagi dok saket sket2..tidoooooo jela byk!

sampai sini dulu..nnt free i tules2 lagik..

p/s : rindu die~



~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

emmm rindu sape?
Sedihnyer tak dapat join...uuuuu
:(

gravatar

rindu cux la! wuwuwu sape agi..takpe2 next time kalau ade rezeki buley join!

Blog Widget by LinkWithin