MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

seperais lagi!

wah, baru nk update cerita jumaat lepas..gila lembab i nih! hehehe..jumaat aritu saye dan cux mmg dah berhajat nk g career fair kat PWTC..byk jugak organisasi kt situ..oh ye, sesapa yg tatau, dia ada sampai ahad..so silelah pergi ye..oh ye, boleh dpt beg, pen, highlighter banyak! mmg tgn kami x dok diam..asal ade je pen, rembaaaatttttttt!!


..ni kt pintu masok..sebelum tu kami kene mendaftar dan diberi sticker pelawat..

..lepas habis meronda2 di career fair, ni la nasib sticker tersebot..hehehehe

memandangkan malamnye kami ada meeting ajk ansara terendak, kami sebulat suara bersetuju utk parking di bangsar, kemudian merayap2 di kota kolumpo..naik lrt kan senang..x payah nk harung jem!

mulamula kami ke jalan TAR..window shop aje..jalan punye jalan, masuk ke pertama kompleks, then ke sogo pulak..dari sogo, kami laju je ke petaling street..haaa, i nih dah lama sgt tingin nk pegi sbb last pegi masa umur bape taun tah..manelah igt! dari puduraya, kami berjalan kaki ke petaling street..menarik jugak barang2 yg dijual..tp kami x beli apeape pun..


..bole tahan meriah!..byk kedai tp x teratur susunan dia sbb jalan utama tgh diubahsuai..

oh ye, kenangan habis ok..sbb dpt seperais dari buah hati!! tgh2 i belek kasut kan..enche shimi g beli air minum..lama ok dia beli..rupe2nye, dia beli bunga kat gepren dia..dia bg kt dalam kedai kasut tu jugak! seronoknyeeeeeeeeeee!! tq yayang..b terharu sgt! nnt b pulak buat seperais kt ney ok (ceh, btaw siap2!)..

..penat ok tahan nk jerit kegembiraan..masok keta baru bole jerit puas2..hehehe..tq! lebiu!..


dari petaling street, kami berjalan ke masjid jamek..boleh tahan penat la kaki ni..tp best, sbb jalan dgn en shimi kan..sambil jalan borak2..so x lah letih sgt..sampai je masjid jamek, kami naik lrt dan kembali ke bangsar..masok keta dan terosssssss ke petronas berhampiran tpt miting..rehat2 dulu barulah pergi miting..

..miting dipengerusikan oleh abg mantoi..tp abg mantoi tgh main game kt fb..hehehe..


..selepas miting, makan mee @ kuetiaw gorenglah pulak! sekali abg baju hitam tu kasik durian..ape lagi!! bak kate abg huzz, kasi bakarrrrrrr.. =D


well, itu sajelah hari jumaat saye..bahagianya sbb dpt bunga..harap2 jumaat kekawan sekalian pun best juge..



~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin