MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

a gewd friday =D

dah beberapa hari dah dok berdebar2..maklumlah, menunggu result kan..who doesnt? wahahaha..alhamdulillah, rezut menten mcm sem lepas..satu angka pun x berubah..ya, mmg tu yg daku mahukan! exactly the same! encik shimi pulak mmg ambil cuti hari khamis dan jumaat kan..maka haruslah beronggeng!

pagi2 lagi huney dah sampai..apa pun, kami ke restoren amir utk brekpes dulu..mana la tau nk kene beratur pjg nnt kan..hukhuk.so, ni la yang kami makan..bole tahan la..harga pon sakan la jugak kan..

..mine..
..his..

..his jugak..serawa pisang nih..

kemudian kami ke kolej..beratur2, ambik result, register sume..tataw mane nk lepak, kami pun balik rumah men gem..resident evil tu x habes2 lagik! dalam pukul 4 camtu, kami pun gerak ke alamanda dgn my sis sekali..cadangnye nk tgk muvie..dis time tgk drag me to hell..mmg besh tahap cipan! lagi besth, dapat beli tiket guna student card..so rm18 jek utk 3 org..heheheh


..minah nih sedang kelaparan..

..oh ye, dia baru form4..


..kami..ey, dulu i lagik putih dari dia taw..sejak swimming tetiap minggu dan merayap dan berpanas-panasan, minah nih dah mengatasi kegebuan i..menci..

habis muvie yg sedaps tu, kami merayap kt carrefour dan cold storage pule..lepas tu, i berjaya menggoda ma suh g tgk cite drag me to hell..x psal2 kene beli tiket kt ma n ayah..show mereka 9.40pm..hehe ske la tu dpt dating2 yek..sampai rumah, saye, huney dan mimi sambong main game..lepas tu my hun pon balik la kl..heeeee..gile laporan!

Love, m.a.n.j.a.m.a.s.
~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

aik?xkan bg komen kat fesbuk suh tgk mnde menarik tu ni kot?
mmg r comel adeq kak mas tu..
tp xkan suh tgk je?
xmaw knal2 kan ke?
ngee~

gravatar

hak3...xpew mas...adik putih lebey..akk ttp cumey byk...hik3...pape pn...muke mas dgn adk..ttp sm....hik3...

gravatar

tahnye! dia yg ikut muke mas..hahahah *tetibe nk emo over*

gravatar

hehehhehe what a great day....great weekend....

gravatar

yea..and ada org tu hari2 dtg bangi..hikhik mungeee!

Blog Widget by LinkWithin