MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

day 1 : alor star

sebabkan entry super panjang, terpakse la i pecah kan kepada 2 post..enjoy ye!

seperti yg dirancang, encik huney hantar i ke puduraya malam khamis..bas hanya akan tiba jam 12 tgh malam maka haruslah x kesana sorang2 kan..macam biasa..ada surprise dari encik huney..tq cux! ni kad keberapa tah yg encik huney buat sendiri..rajin betol hepikan gepren dia..heheh


..dalam tu, ada lagu..thanx for d song ye cux..


dalam bas i tidooooo je sampailah tiba di alor star..x turun pegi toilet pun..dan mcm biasa, i didatangi saiko yang bongok..6 pagi i dah terpacak sorang2 kt stesen bas shahab perdana..yg lagik besth, member (durrani) sampai nk dekat pukul 10pg..hohoho


balik rumah durrani, mandi2..borak2 ngn mak beliau yg best tu dan teros bersiap utk ke pacific mall..reunion convent alor star akan diadakan di sana..sampai sana, riuh x hingat! bergelak ketawa, usik2, hambik gambar macam jakun dari kampung..rindu sgt! yg sekelas masa sekolah hanya i dan durrani..yg lain2 kelas lain..tp masih tetap mesra macam dulu..




..kami sama2 ada xm hari senin (pg td) tp feeling2 cuti sem..





..ni yang hadir utk reunion convent di alor setar..next session kt kl pulak, harap lagi ramai boleh dtg!..

lepas tu baru dpt kontek balik dgn teman sepermainan dari kecik..taw2 je dia nk kawen esoknye! (sabtu)..so jejak kasih la kt umah beliau sekejap..huhuhu..dah nak kawen pon kamu yek..lagik edvans dari manje nih!


dan

inilah durrani..rakan lama yang sudi menumpangkan i kt rumah dia..kalau x pasal dia, sure my parents x lepas i g kedah! yang lagi penting, i berhutang nyawa ngn durrani ni..dia pernah selamatkan i masa i lemas..darjah 3 waktu tu..kalau dia x tarik i, huhuhuhuhu..thnx syg! nnt ang mai kl tumpang umah aku lak!..

ptg tu, i menghabiskan masa di rumah durrani..borak sepuas-puasnya! yela, rindu wooooo..dulu kt skolah close ngn dia!

so, tamat hari pertama i di kedah..hari kedua? lagi beeeeessssstttthhh!!


Love, m.a.n.j.a.m.a.s.
~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

lawa makwe? huloq2 la mastot yang jelita.. ahahahaha

gravatar

eley bob! mase ni baru nk cakap jelita..poodah!

gravatar

alamak..kenapa masukkan gamba kad buruk tu kat sini...maluuuuuu

gravatar

tataw tataw tataw tataw tataw tataw tataw tataw tataw tataw tataw tataw tataw tataw tataw!!

Blog Widget by LinkWithin