MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

eh, tetibe aku makan kenduri?

call dari ammzar telah mengejutkan i dari tidur yang lena..rupenye dia ajak g kenduri anep..rakan yang pernah sama2 aktif dalam teater uniten dulu..i tiba2 teringin nk makan nasik minyak..*apehal asek teringin je nih*..teruslah setuju nk ikot! sekali takde org lain pegi daaaa..xkn nk pergi berdua dgn ammzar kan?

lalu dengan rakusnya i pon brekpeslah makan cheese cake yang my lil sis buat..dia suke buat mende2 ni, i pulak suke masak2 lauk..ala2 match la kan..hehe..sgt western ok brekpes camni!


tetiba alisya call..dia dgn pokcik dpt pergi, i pun apalagi terus siap dan set pergi dgn ammzar..majlis buat kt dewan ape ntah kt putrajaya..sesampai je ke majlis, salam2 dgn makcik2 dan kami terus join pokcik dan lisya makan..

..lauk dia 5 jenis jugaklah!..konyang makcik..

..lisya, pokcik dan ammzar..

..tuan tanah, ammzar dan pokcik..

selepas azan, pengantin berarak masuk ke dewan..haih, lama sgt x jumpe anep ni..tau2 je dah kawen..bini pun cun! harap berbahagia dan berkekalan la ye..amiiiinnnnnn..





kami ada jugak melambai2 dari meja..rasanya anep perasan sbb nampak dia senyum jek kt kitorang..kan besth kalau bob ade sekali..sobsob..dan encik shimi juge!

tu jela entry kali ni, pendek kate..so far mengidam ape sume i dpt! hahahaha..suke!

selamat pengantin baru, kawan!

Love, m.a.n.j.a.m.a.s.
~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

sorry mas.. tadi aku ada misi.. huhuhu

gravatar

xpe bob..mas dah biase kene biar dgn bob..wuwuw..amacam? rase bersalah x? hikhik..drama beb!

Blog Widget by LinkWithin