MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

wedding preparation~

gempak x title posting kali nih?? hahahaa..anda tertipuuuuuuuuuuu..alkisahnye harini seharian bz meneman si ain dan bantu2 dia buat persiapan utk majlis dia sabtu ni..sian tgk hidup dia huru hara..bygkan 30hb nikah, 31hb sanding, 2hb dah kene g kelas dah..hehehe..tp xpe, i taw, abg zaki kan baik..mmg buley tolerate!

so, pepagi dah mangun, g anta my bb kancil g servis..kene sampi rm235.40..huney ckp mahal..mahal ke?? then pakai kete ayah la g umah ain n angkut dia..1st2 g dengkil..g comfirm pelamin sume dan andaman..tah camne la ain buley cari butik2 kt tempat yg org jarang lalu..hehe..tp tgk gambar2, not bad solekan dia..next, g kg. panglima garang pulak, kt sijangkang..mmg i x pernah denga la nama tpt nih..tp as long as ain igt jalan, xder hal je..kt cni, ambik baju bersanding pulak..kaler gold gittew..seronok tgk ain test2 baju..yg kelakarnye, ader sorang kwn ain tu siap dah tepon2 mak dia ckp tpt tu murah la ape..padahal baru jer 5 hari break ngn bf dia..ade ke patut eksaited nk kawen semata2 sbb tgk baju pengantin je..i pulak diam je..tp dok jeling2 kat baju kaler purple silver tu la (hint..hint..:P)

kami benti makan..kt gerai mane tah, tp ok la food dia..setelah menyumbat pape yg patut, off we go to pkns s.alam..kt sini, ain nk carik tudung utk match ngn baju sanding dia..payah le jugak..ain pulak muke blur je..carik tudung nih extra mencabar sbb nk kene match ngn baju pengantin, dan baju pengantin lelaki..so, kami carik anak tudung kaler baju ain, n tudung ikut kaler kain sampin abg zaki..byk kedai jugak kitorang masuk..then, teman ain beli barang keperluan sikit n kitorang pun bertolak balik ke serdang..terus ke dewan..meja sume dah ada, cume red carpet n hiasan2 belom ade..di sana, i jumpe ngn zul and ain (gf dia)..kami akan same2 bekerja utk majlis reception tu nanti..even x kenai, tadak hal la..senyum sudey..hikhik..

so, abeh jer urusan i teros balik umah, ambik my bb kancil..pastu baring n pejam mata..kunun nak rest..tapiiiiiiiiiii..

taraaaa!! next post!

gravatar

paham paham...nnti kita kawin pakai baju kaler gold k!Hehheheheheh

gravatar

saya hanya mampu tertawa bahagia..
korg dua jgn nk plan wedding witot me knowing n being there ok. tarak boley, coz me tetamu yg paling wajib dtg. btw, shimi, gold is mine! so, jgn nk curik kaler tu.
itut ckp manje sono!
manje: gud luck in preparing ain's wedding. ckp kt dy, congrats k!

gravatar

trimas ct ku syg!
denga tu ney! dia dah chop gold..adakah anda mempunyai pilihan lain lagik?? grrrrrr... :P

Blog Widget by LinkWithin