MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

bikin panas!

ni nk marah la nih!
ader sekor mamat nih, tua byk la dari i..kasik satu link..
then tanye, lawa x?
igtkan link barang ke, rumah ke apa (nama link tuh langsung x mencurigakan)..
bukak2 tgk gamba x senonoh..
bangsat bangkai bangsawan!!
aduh, terus panaaaassss je kan.. (bukan panas yg rasa diri sendiri hot tu..hoho)
buleh x sila hormati wanita?
i teros kasik delete ym dia..
and masukkan dia dalam spam list..

hish, x suke la org2 gila sex nih..
dah byk kali dah terjumpe..asek offer duit la, apelah..
terajang satg bersepai gigi!
tlg la sape2 pompuan sila kawen ngn diorg..
sampah masyarakat je..
dah pulak tu, bukan x berpelajaran..
ex-mrsm! keje bagus!
dulu dia cam cucuk2 nk borak noty2, i dah kasik warning..
skang buat lagik..so terimalah sedikit maki-makian as pembuka bicara..
sepoil mud!!
budus!

p/s : aku tidak selembut suaraku..

gravatar

siapakah mangkuk hayun itu???sila memberi id ym dia kat sini supaya wanita2 lain boleh menglelakkan nasib yg sama (ataupun senang boleh taw sapa so I can give a good kick to his teeth kalau jumpa kat any ANSARA events!!!nak maki sikit!)

gravatar

i think it's bcoz the wife is mengandung..buduh

Blog Widget by LinkWithin