MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

KBP : Kisah 17

Wah, dah kisah 17 ek. hehe more to come!! Ok, untuk hari ini, kami sekeluarga ke Jalan TAR. Sepatutnya aku dan enche shimi berjumpa pada hari ni, nk tempah kad jemputan, ambil baju nikah dsbgnya. tp dia x jadi datang..sobsob. so, saya dan keluarga proceedlah dengan plan kami. misi kali ini : Langsir!!

FYI, family aku ni bukan jenis semangat2 tukar langsir atau perabot baru setiap tahun. langsir sekarang ni dah nk dekat 6-8 tahun usianya. haha. berbalik kepada cerita asal, mak aku dah buat keputusan, apa pun yg terjadi, kami akan tetap beli di Nagoya. mak aku cakap, survey2 ni buang masa. dengan ketegasan seperti melunaskan azam tahun baru, kami pilih2 dan terus bayar! ok, selesaiiiiiii!

Besok, enche shimi akan dtg rumah. harus beli kfc dulu (sbb dia nk kan sgt transformers punya laptop cover tu)..lepas tu kami nk g tempah kad jemputan. lepas tu, ambik baju nikah. lepas tu, aaaaa lepak2 je..a movie perhaps? kihkih

oklah, takat ni dulu update dariku. nnt bile2 angin rajin dtg, saye hapdet lagi yep.

next : dalam masa 10 hari sebelum saya mula kerja, saya nk lengkapkan segala-mala borang yg perlu dilengkapkan!


p/s: enche shimi, sory sbb saye moody tahap gaban hari ini. :(


~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin