MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

KBP : Kisah 16

Phew, 5 Jun memang penat aku dan family menghadiri kenduri-kendara. 3 buah rumah semuanya. Tahap ketegangan perut? Malas nk ceritaaaaa..

Lepas kenyang perut, saya, mak dan ayah terus ke nilai3. Biasalah, waktu-waktu sekarang ni nilai3 adalah penting! Cadangnya nk sebat cadar, langsir, survey goodies etc.


gigih sungguh my mum tu. Langsir 1 rumah kami nk tukar. alah, bukan setiap taun pun tukar kan..aku rasa langsir tu dah 5-6 tahun jugak. hehe. Apa pun, cadar dah selamat dibeli. cadar cotton memang mahal kan? aku tak suka la satin2 ni..panassssss..sekarang bilik aku pakai cotton pun kekadang peluh..apetah lagi satin kan..

ending dia, kami x la beli semua..plan nk ke jalan tar lagi seminggu dua. plan jelah kannn..yang penting preparation mmg ongoing..takdelah lama sgt tak buat apa-apa kan..oh ya, sebut pasal preparation, aku dah pun berbincang dengan videographer. selamatlah plan itu ini. bila nk shootingnya tu, belum confirm lagi. aku sukalah kerja dia, cute jek..nanti dah selesai majlis baru aku reveal okehhhh..

so, takat ni la dulu..apa-apa nnt aku update lain.

utk semua B2B, take care and stay cute!

p/s : lepas ni bapak aku nk p usha tok imam, amek borang etc. tah! pening plak aku nk pk!

~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

ada 1 form tu bahasa jawi. hee.
gigih i tny my dad 'err ni kne jawab dlm bahasa jawi jgk ke???'

masakk le klu kene jwb dlm jawi. dan2 jd cm br masuk tadika. :p

gravatar

i punye form takde plak yg jawi..hahaha..takpe2, negeri u alim lebey..

gravatar

borang [2] u malay eh? best...
i tgk form kdah dgn contoh form n9 pun mmg beza, yg kedah ni particular lbey.

Blog Widget by LinkWithin