MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

selamat tinggal rambutku~

Ramai kawan2 yang bertanya, "Mas, rambut ko camne skarang??"

hahah terima kasihlah sebab ambil berat..or dorang pun menyampah tgk aku meroyan kt FB pasal rambut aku..yaaaaa, aku takkan ke salun tu lagik!! masa tu 1st puasa..my sis nk p gunting rambut..aku hantarkan la ke senze..mahal gak la sane tp adek aku suke..so lantak dia la kan..kira loyal customer la..aku pulak lain, suke cuba macam2 tempat..tp be honest, belum ade salun yg aku betul2 puas hati and rasa nk jadi loyal customer kt situ..so, atas senze tu ada salun melayu..aku pun naiklah..cuba tempat barulah kononnye nih!

ni rambut asal aku..lebih kurang la..cume pjg sket dan lebih byk layer dia..lebih kepada 'V' shape..


hajatnye, aku nk buat mcm gambar kt bawah ni..cume rambut depan pjg lepas dagu la..mcm biase la sng cite cuma lebih obvious la layer dia..alang2 rambut belakang tu masih ade lagi ubat rebonding yg aku buat dulu..cume aku da malaih nk color dah taun ni..heheh, ala color pun aku buat sendiri ngn adik ok..pakai brand syurah..hahaha takpelah, janji aku yakin ngn product tuh..


sekali akak tu zassss sket punye baik..jadi cam bertangga cemana tah rambut aku ni..jap nk describe..dia cam mangkuk, tp tibe2 ade ekor bentuk 'V'..hahah stress aku kt situ! 3x ok aku p balik salun tu suh dia repair..sah2 la makin repair makin pendek kan! grrrrrr..ok, skang rambut aku ade lebih kurang cam bawah ni la..cume lagi buruk..buruk ko tau takkkkkk!! rambut depan pjg dagu..then belakang lebey kurang cm tu la cume 80x ganda buruk..n 'V' tiba2 tu paras bawah bahu..


seriously aku rasa mcm alien. en shimi pun angguk je bile aku cakap rambut aku buruk..mak aku da offer nk repairkan..tp takpelah, kang lagi pendek..aku tak pernah wat pendek cam boy-cut tu..hmmmm, semoga rambut aku cepat panjang..

p/s : the date. we have it now =)

~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

date??? wat date??? aaaaaaaaa.. adakah sprti dlm pikiranku? aaaaaaaaa ya, anda harus story. kerna sy sgt ssh mau pulang... aaaaaaa adalah jeritan excited terlebey ye bkn tension..hihi..

gravatar

xper mas..rambut pendek tp comel no hal..haha

gravatar

ct ku sayang! nnt bile dah kompem manje khabarkan ok! ala, lame lagi nxt year tuuuu..heheh

sukur. comel tu mmg dah kompem..tu takyah nk remind la kan..hehehe cume rambut pendek x bes..mas suke pendek2 ayu gitu..ni pendek cam alien..kihkih

gravatar

sian nye ko mas..huhu...aku mmg da jadi regular customer kt mico.x pnah aku kua saloon tu dlm keadaan x puas hati.hehe.tp kt mico tu ade 4 staff.aku ske 2 org je ptg rambut aku n aku da taw die keje hari pe..hee.. :D maybe ko patut try MICO.who knows ko nnt jadi regular customer kt tempat tu.heee

gravatar

boleh juge..nnt aku try2 la..tp kene gak tggu rambot aku ni pjg dulu..sobsob

gravatar

babe, da dpt? bln bape?
i dlm ujung taun gtu,insyaAllah..but as alwys la maen dgn military ni mn bule fix date awal2.
tp i kan ade manufacturing n expiry date..anyday in d year. HAHAHA.. partner sapa kah tu?? ingt buat jem aprikot ka? haha

gravatar

haha babe, i x sampai hujung taun..pape pun once dah kompem nnt, i btaw u oke! =D

Blog Widget by LinkWithin