MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

nikmat kehidupan yang sukar digambarkan.

Separuh purnama dah kita berpuasa kan..cepat sungguh masa berlalu..td aku ade la berjalan2 menziarah blog kawan2..mcm2 la aku bace..ade yg best, ade yg susah je liku hidup diorang. aku bersyukur dgn hidup aku sekarang..sungguh, aku sangat bersyukur..

aku bersyukur sgt mempunyai keluarga yg mengambil berat. mak bapak aku sgt memahami..less berleter sejak dua menjak ni..heheh..makan pakai x pernahnya x cukup..nk beli buku semahal mana pun aku cuma perlu cakap je..sume tersedia..alhamdulillah..aku tak perlu kerja part time semata2 nk cari duit..mmg skarang ni aku ngaja piano n berbisnes..tp tu takde la sbb aku x cukup duit ke ape..tu sbb aku menggedik..haha..aku cas pun murah gila..setidak2nya, ilmu yg aku ada ni dpt la jugak aku ajarkan kt org kan..

mak dan ayah sediakan kereta utk aku..dulu moto..moto pun aku x kesahlah..mana2 pun ok..tp dah bole pakai kereta ni lagi seronoklah kan..masa abang aku belajar dulu, mana ada nk kereta2 ni..masa tu keluarga kami serba sederhana..sekarang pun sederhana lagi..tp selesa =)..merasa la nk berjalan2 jauh sket..

adik beradik pun sumenye ok..dulu mmg la aku salu gile gado ngn adik aku..2-2 pompuan pastu ade kepala sendiri kan, mmg la berkrisis sket..now dah jarang gado..adik aku pun salu tlg aku kemas bilik pe sume..abg aku lagi le kamceng..sejak berbisnes sama2 ni, kami lagi rapat..stakat skali kol nk gayut 2 jam mmg tade hal la kan..diorg pun ok ngn enche shimi..mmg aku suke la..

mak bapak dan family enche shimi pon aku sayang skali..uncle tu best..bole je wat melawak2..boleh menerima aku yg serba kekurangan neh..dpt la aku kakak sorg..aku kan tade kakak..

pastu aku gembira sgt ade enche shimi dalam hidup aku..siapa sangka extdk net jadik tpt kite kenal kan? kan? aku salu doa semoga kami ada jodoh..dan alhamdulillah, kalau niat ikhlas, Allah akan tlg kan? aku happy la, tetiap ari ada org nk msg2 aku sume..takde la jenis nk senyap gile kan..ada pape yg x happy, bole aku berdiskas2..xde la perangai mcm hantu sangat kan..lagipun enche shimi sgt suke kucing..mak aku mmg hantu kucing so dari segi tu mmg lulus la kan..walopun aku salu jeles bile enche shimi peluk2 rocky the cat, deep down aku happy la kan sbb dia syg haiwan yg aku syg..

kwn2 kolej pun not bad..walaupun ada yg cakap aku mcm2..x puas hati dgn aku ke ape, tp aku ade kawan2 yang baik..aku syg kawan2 aku..aku salu harap diorg sume dpt score markah best2..

utk semua yg aku ada pada hari ni, aku sgt bersyukur..semoga aku akan terus ada apa yang aku ada sekarang ni..syukur alhamdulillah..


~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

aku pon bersyukur jumpe ko jadi kwn aku..hehehe..cepat2 kawen ngan en shimi...

gravatar

aku juge syukur sbb kenal ko..errr aku pun harap dpt cpt2 kawen ngn en shimi..hahaha

Blog Widget by LinkWithin