MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

komura mmg hebat!

Makanan jepun. lalu makan x? owyeah! mule2 dulu tekak aku ngam ngn sushi jek..tp sejak kenal enche shimi ni, macam2 dia ajar aku makan. dia ni penggila makanan jepun. sedikit sebanyak kena jugaklah tempiasnya kt aku kan..tp aku still lomah lagi la bab sashimi..sbb dia mentah kan..ade yg aku ok, ade yg aku belom boleh sesuaikan tekak lagi. 

ni cerita sabtu dua minggu yang lalu. lambat gila update sbb aku busy. sumpah x menang tangan! oklah, since check fee waiver dah masuk. aku mmg dah berazam la nk belanja enche shimi makan..ala2 selebret la kunun..hahaha tah bape kali nk selebret daaaa..kami pun buat keputusan nk makan kt komura. amek pekej eat all u can tu..berbaloi weh!

pengembaraan bermula pagi2 buta lagi. park kereta dekat area sogo then naik lrt aje ke sana. waktu makan dia 12pm-2.30pm je..kalau boleh tanak la lambat kan.


wajah2 eksaited. brekpes pun sket2 je ok, nk simpan perut punye pasal! best aaaaa..


haaa, sini la tempat dia..tp bukan la kami g tido situ ke hapa..makan saja ok! hish!






aku pun x sure bape round kami makan. yg pasti amat kenyang la kan..makan pulak dalam bilik so suka hati nk duduk mcm mana asalkan selesa. aku men lunjur kaki jek..kihkih

habis je makan, kami ke pasar malam jalan TAR pulak! mmg niat nk g situ..sakan memborong..x puas lagi, kami ke sogo..enche shimi cam kene rasuk ok dia punye sopping tuh..bila mai ke bhagian pakaian pompuan, dah lembek dah..hahaha..aku jek macam lipas kudung try2 seluar sume. tanak la btaw ape yg kitorang beli..kang kate kitorang gila plak kan..tp biasalah, sogo kan ade bwat SALE =D

selesai sopping, kami terus balik bangi la..x daya dah nk merayap kt kl tu..sampai rumah, makan aje kt umah..letih..tapi dalam hati ada taman gitu. iyolah, dapat merayap dengan buah hati mana ada x best kan? dengan rasminya, aku umumkan masa utk bersopping sudah tamat. now, saving! taun depan byk nk pakai duet woo!


p/s : call me crazy. aku rasa tetiap saat aku jatuh cinta ngn enche shimi sbb aku tau dia pun sentiasa jatuh cinta dengan aku jugak :)

~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin