MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

bila bulan mengambang.

Aku rasa aku semakin sengal sekarang ni..sekali malas, seminggu senyap! lepas tu sekali rajin, update bertubi2..kehkehkeh..

sekarang ni, aku nk cerita2 pun..alih2 benda yg sama..yelah, almost everyday aku berbuka dgn enche shimi..mak aku mmg dah telebih syg ngn beliau, aku bersyukur la..jangan mak aku x suke sudahhhh..

puasa2 pun, aku bizi melampau la jugak..igt best ambik 7 subject? tp nk wat camne, aku dah nk habis..malas la nk amek subject sket2..nnt zaman bila pulak aku nk grad ye tak? sekarang ni basically otak aku sarat dgn hal belajar la..4 event nk kena bagi jalan sem ni..bukan senang..aku pun tatau la aku mampu ke tak mengharungi sume2 ni..tp aku kene cuba la kan..tanak la cgpa aku nnt cacat sbb aku terlalu cepat mengalah..ikut sgt hati pemalas aku ni kan..

by the way, ada 1 event ni aku jadi project manager..alah, event kecik je..tp kecik2 pun, nk kene carik duit beribu2 jugaklah kan..serabut pala hotak aku..dgn menu makan pun terkontang kanting lagi..kadang2 aku terpikir jugak..aku ni strict sgt ke? atau aku ni ada certain standard ke? sbb aku rasa susah nk puas hati dgn kerja sesetengah orang..aku ase, high committee members setuju kot dgn pendapat aku..apa pun, aku kene rasional..kena buat keputusan yg adil kepada sume orang..takpelah, biar aku buat keje lebih sket..aku pun nk kene tlg2 miss jugak..aku takut sgt kalau ada kawan2 aku yg buat kerja, tp tak dapat markah yg sepatutnya..aku rasa aku lagi ambik berat pasal diorg punyer markah kot drpd markah aku sendirik..yela, apa2 yg x best, aku la kene tanggung..so aku harap sgt la lecturer aku boleh bg markah best2..mujur jugak aku terpikir nk wat plan fair and square tu..ada la something on paper yg lecturer aku boleh rujuk..

haih, puasa tinggal lagi separuh purnama..kejap je nk raya kan? aku x rasa macam nk beraya sakan pun..aku cuma byk pikir pasal masa depan dan kerja yg menimbun sekarang ni..tu je..nk beli baju raya pun takde mood lagi ni..uruskan nenek aku lagi..every week nk kena g cek darah kt hospital..sebab tu la aku menceceh2 x cukup masa..betul, mmg aku x byk masa nk huhahuha..sobsobsob

aku berenti kt sini ajela..skang ni aku bukan stress sgt ke, down ke apa..aku saje je nk tulis2 kat sini..alang2 berblog ni kan..nanti anak aku bole gak baca kisah mummy dia nih..hikhik

salam~

~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

babe! handling an event mmg sgt memenatkan! dgn pencarian sponsor yg cam hape lagi kan..yg pnting byk sabar tau! n make sure ur team tak down. no matter wut happen!
me pray u all d best k! chaiyok2! u can do it! kim slm kt tuk..

gravatar

haih babe, mmg pnt! kalau x pasal subjek manje kene organize event, mmg tade pasal ok nk rajin2 wat event..hhuhuh

Blog Widget by LinkWithin