MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

terima kasih

ni pun lagik satu cerita tertangguh..haih!

haritu, me disahkan kene demam denggi (kali kedua!!), dan terpaksa masuk wad..
hari me masuk wad, encik huney dtg teman dari petang..bawak mcD..dan byk buah2 (which family aku yang byk ngabehkan buah sbb aku x lalu nk makan byk2)..dari ptg sampailah ke malam beliau langsung tidak berganjak keluar dari wad..parents dtg melawat pun beliau masih ada..hinggalah jam 10.30pm, baru beliau melangkah meninggalkan me..(T_T)..

keesokan harinye, beliau sanggup ambil cuti semata2 nk jaga me dekat wad..beliau dah sampai seawal jam 8am..me lega encik huney dpt dtg..me enjoy melihat encik huney makan makanan utk org sakit..which he said d food taste great! termasuk lah tidur dgn nyenyaknye di katil pesakit..heheh..sanggup pulak beliau tunggu me g lecture selama hampir 2 jam (rajin woo, siap mintak kebenaran kt nurse nk g kelas)..then temankan me g kl sentral nk uruskan hal ptptn..bla2..borang mara..bla2..sampailah saat me keluar dari wad..

my family pun ucap twime kaseh sgt2 kt encik huney sbb byk menolong..kalau beliau x amek cuti dan dtg teman me haritu, me rase me dah lama mati tgh jalan mase nk g kl sentral uruskan hal ptptn..

me pun tataw nk ckp camne..cuma..

terima kasih syg..i love u so much!

gravatar

bf anda sungguh sweet.semoga bf sy juga begitu!:D

gravatar

dah abeh askar2 nyer latihan kang buley la beliau berbuat begitu..hihi..saye doakan..

Blog Widget by LinkWithin