MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

malam pertama astena =)

harini me n my huney dgn gigih dan rajinnye g la ke MPH (now DSS) kt uniten untuk menyaksikan persembahan malam pertama astena..rindu nk jumpa kawan2 lama..hehehe..hish, raser cam mengada2 lak..

persembahan yang berlainan dari persembahan2 sebelum ini..kalau dulu, temanya wayang kulit manusia..tp kali ni, persembahan dalam suasana gelap, diterangi dgn aspek pencahayaan lampu suluh yang menyuluh secara random..menarik gak, tp sbb gelap, ssh nak menikmati tarian najilaa yang cun tuh..heheheh.. (saye sgt suke melihat org menari~)..persembahan dari kumpulan teater pun bagus..heheh..paan mcm biase la, suke nau emosi2 nih..

tp x lama lepas tu, me n huney pun terpaksa angkat kaki sbb ader urusan lain..nk pos dokumen..bla..bla..bla..

good luck astena!

Blog Widget by LinkWithin