MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

fine day~

arini hari yang sepatutnye jadual pack..
tp besh, pas dah anta esemen, lecturer yang patutnye mengajar 3 jam ajar 1/2 jam je..
maka..daku balik awal!!!!

teroslah rush g kl..g opish huney, tggu beliau abeh keje..xpe, sampai awal sket, buley rehat2 dulu ye x?? setelah puas bermain2 mata ngn abg guard tu, barulah nmpak kelibat huney kuar dari lift..oh excitednye!! me pown x paham, everytime jumpe huney, me akan rase eksaited..padahal salu jer jumpe..klu x jumpe luar pun, jumpe kat umah..heheh..tu le, ngah hawt2 lagik la kowt..

kali ni kami lepak kt mall dekat wangsa maju..lupe lak ape nama dia..lepas lepak2 kitorg g kedai spek ambik spek baru beliau..cantik..i love d design..looks nice and smart! (ney, nk sunglass..)
then trus balik bangi..sempat la singgah billion beli barang2 beliau..hish, muke happy jer dah masuk gaji nih (tingin nk ader gaji..uuu)..

lepas abeh beli2 barang, teros ke ukm sbb nk ambik kete..then mcm biase la, kami drive asing2 sampai simpang nk masuk umah..kami lambai2..n me tetap raser sedey everytime nk berpisah kt simpang tu..ermmmm..kalau tanak pisah x boleh ke??

Myspace Comments


Blog Widget by LinkWithin