MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

kisah bekerja :)

Oh ye, lupe nk tules kt sini..aku sekarang dah mula praktikal..dah nk habis dah belajar..yahuuuuu!! aku berpraktikal kt perbadanan putrajaya..kt bahagian perhubungan awam..best juge keje PR tp bizilah kan..byk nau event..nk selamat kalu, keje la kt kampeni kecik2..hehe

Aku start 28 mac aritu..insy habis by 18 jun..serious aku dok counting days weh!! Cant wait to finish practical. Then I’ll figure out whether I shud continue study or enter d industry first. Mak aku sure la nk aku sambung setadi kannn..aku pulak perlu income..kalau bole study part time, best juge..well, aku mau jadi lecturer..mengajor subjek2 comm sbb comm ni menarikkkkkk sgt weh! *ceh banggo lect comm den*

Keje kt sini mmg sibuk..tp aku dah mula sesuaikan diri..nk kene pandai bawak diri la kan..dah perbadanan putrajaya ni uruskan putrajaya secara keseluruhan, mmg byk la keje..event toksah cerita la weh..mmg banyak! nasib la ade sorg lg bdk praktikal dari KUIS. Same2 la kami penin kepale yek..hehehe..dia amek diploma, aku amek degree..so tugas kami pun x sama sgt..

Sejak keje ni, aku tido awal gile..kol 12 selalu dah prepare2 nk tido..haha..dulu? 5pg tu biase okayyyyyy! Aku pun dah hadkan kekerapan berdating..sbb sekarang aku da paham camne letihnya bekerja..aku tatau la camne enche shimi bole larat dtg bangi beberapa kali seminggu dari ofc dia kt kl then balik semula ke rumah dia kt kl nun..aku hargai sgt2 pengorbanan dia..pastu insap sendiri..haha..sbb kdg2 bile dia dtg kan aku moody la ape..jahat ok! Now aku pun faham la kalau dia bad mood ke penat ke ngantuk ke..sian dia =’(

Stakat tu jelah dulu updates pasal keje..aku x hadap sgt nk cerita pasal keje sbb aku x sabar nk habis prektikel..muahahaha..

Take care sayangs!


~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

hee i dulu pon xsaba nk abeh pctical..rs mcm uii letih suffer tkot observation sume ade.
ble da keje ni haa amek kau nak cuttiiii...hahaha

u cari keje, n study part time pon oke.. sbb nati mmg stay together ngn shimi kan.. i punye condition xdpt cmtu sbb wkend jela masa i nk jupe my partner. klu x, huu i msti da smbung blaja.

gravatar

kan! haha i tgh pk la ni..cume keje as PR ni, kebanyakannya time weekend..tu yg i kene pk betol2 tu before make decision kan..might as well i reg as tutor terus je..

Blog Widget by LinkWithin