MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

meaningful celebration

Family aku mmg mempunyai hobi menyambut hari jadi semua orang (ahli keluarga). yesss, x pernah miss besdey sape2 pun! termasuklah besdey enche shimi..dah 2 taun gak la my family selebret besdey dia..even dia belum masuk family pun lagi..i mean, belum kawen sama sayalah kan..mende2 gini aku anggap sebagai satu penerimaan family aku terhadap dia la. penerimaan yang bagossss..

last sunday, kami pun buat makan simple2 utk selebret besdey dia..bapak aku senyap2 g beli kek..semangat! haha..aku pulak, pakai seluar pendek aje berpeleseran kt rumah..mmg dasar pemalas kan?? nk cepat, kami oder pizza sudah..tak payah penat2 masak. ye tak? (walaupun selalunya mak bapak aku yg masak)


..what a simple but meaningful celebration. enche shimi mmg bertuah ok dpt bakal family yg sporting gini..

..aku x paham ape motip abg aku wat muke camtu..sampai ilman pun pandang dia semacam je..haha aku tukang snap gambar ni..

..kak ida pulak snapkan gambar..oh, rasa sgt happy dan bahagia!!..kan syg kan?

tu yg family celebrate..yg aku celebrate ngn enche shimi, nnt aku cite lain la k..aku berjaya seperaiskan dia dgn candle lite dinner..kehkehkeh

to my lovely fiance, selamat hari lahir yg ke _____ (heheh). Semoga dikurniakan yang baik2 belaka..B akan sentiasa doakan ney bahagia..i luph u honey!


Blog Widget by LinkWithin