MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

lepas lagi satu!

jumaat lepas, event SCLS Hari Raya gathering dah selamat berlangsung. legaaaaaaaaa...boleh tahan senak jugak nk organize event mcm ni..tp aku bersyukur sangat, lecturers bagi feedback positip..dgr kata, event aritu antara yang paling meriah yg student scls anjurkan..tp tah le betul ke tak..hahaha..so far aku tade mende sgt le nk komplen..mende dah elok, yg nk bersusah payah perah otak cari salah org buatpe kan?

sem depan aku akan amek managerial comm..aku sgt berharap jgn la diorg nk undi2 kasik aku jadik projek manager lagi..huhu..penat..tp mebi sem ni aku amek 7 subjek maka penat tu extra la kan..nk lagi berkat, x payah organize event..hahahah..emmm, x matching pulak bile student corporate communication malas nk organize event..tah pape la cik mas ni!

tp macam biase la, ade jugak mulut2 tak puas hati itu ini..tp takde la aku yg kene..hah, berani mau cakap aku x wat keje? lempang jugak kang..aku rimas la jugak..tp nk wat camne..takkan aku pun nk join sekaki kasi tambah nasik minyak api membara kan? aku buat rilek2 jela dulu..selebihnye tgk ajela dalam report nnt..kecoh la..bukan aku sesaje nk bekap ke apekebenda..tp dah mmg org tu tak de salah, buatpe nk tuduh mcm2 kan? pelik juge..huhu

btw, 3 event dah selamat dah..tinggal 1 lagi..hopefully futsal tournament rabu ni berjalan lancar la..pastu aku nk tido lama2..penat gila weh bila x cukup tido..sobsobsob

ni jela sket2 gambar yang ade..tu pun aku culik dari fb album org..aku takde mase nk kuarkan camera and tangkap2 gambar weh..kekalutan juge aku malam tu..






lastly, aku rasa bersyukur dapat bekerja dgn kawan2..yela, tak lame je lagi aku nk habis belajar dah..bile lagi la aku nk dpt bwat benda sama2 ngn korang kan..thanks for your support..yang suke cucuk kasi panas tu, bawak2 le muhasabah diri ye..hehe

tataaaaaaaaa~


~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin