MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

aku.rindu.teater.

ceritenye..
sabtu lepas..i pegi uniten..sesaje nk visit dak2 teater..
diorg ader show dis monday n tuesday..
i yg mmg rinduuuuu sgt kt dunia teater tu pun saje la g sane..
lepas lepak2..abeh jer dak2 ni belatih..
kami g minum reramai..alaaa, hassan cafe jew..hahaha
selepas membantai pape yg patut..
tetibe dak2 ni ajak g tgk teater kt kl nun..
teater bebas..
last i tgk dulu teater 'jangan'..
i pon terus la setuju..
too bad huney ader kelas masa tu..
kalau x diye pown bule join..
i btau ayah yg i akan drive g sana..
igtkan x bagi..tp ayah ckp ok je..
soooo on jew!!

so kami pun ke sana dan berebut2 seat sebaik panggung dibuka..
ok la..selesa..kali ni, tgk kt area dataran merdeka tu..
panggung bandaraya jalan raja laut..
tp persembahan kali ni, tajuk dia 'Kuala Lumpur..peluang..impian..harapan..
teater ni pulak diterbitkan oleh badan kerajaan sempena hari wilayah 2009..
dijayakan hasil gabungan 4 buah teater di KL iaitu mekar budaya, angka, the arts stage club dan LXQ production..

yaaaa, dats y free..siap ada minum2 lagik kt luar..
mende ni jugak free je..bob kate every weekend..
kali ni, buleh dikatekan i kagum ngn lakonan mereka..
level of emotions mmg meletup!
part sedey, mmg sampai i pun terasa sebak..
pendek kate..mantap!
vokal? mmg bagus..kagum..diorg berbisik pun 1 hall denga..
habis jew teater, kami pulang ke bangi..
makan2 kt lot 10..then masing2 balik ke rumah..
gumbira..
membuatkan i lebih rindukan dunia teater~

..bunga2..

..pentas..ni sebelum mula..teater dah penuh!..

..haaa, yg melambai2 tu belakon maknyah..bak kate bob, diorg maknyah betul..cantik oke!..

..tulang belakang..

..ruang legar..

..grup foto itu mustiiii..

..feeling artis..

..tuan tanah..tanpa pelengkapnye..

p/s : my huney skang pun dah minat teater dah..weeee~

gravatar

syiaaaannnn diye tadapat join dat day..xpe2..next time bile2 kitew g oke!

Blog Widget by LinkWithin