MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

aku gilakan kau..

ni antare gambar2 ilman yg i curik dari facebook along..mmg sume org obses ngn budak nih..mebi sbb dia cucu sulung kowt..huhuu...soooo, i nk kongsikan la obsesi ini dgn readers sekalian..yaaaa, mari geram bersama-sama..












geram ah!

gravatar

Kalau Ilman ni perempuan, nak juga angah booking buat calon menantu. Hahahaaa... Comelnya diaaaa...

Geram geram geram!

gravatar

jgn kan angah..mas nih mak sedara dia pun, ada jek niat nk booking dia..hahahahaha..seb bek x bole kawen..klu x abg sendirik jadik bapak mertua..hehehehe

gravatar

ishhh..comel tol!
cepat2 la buat baby mas kompom comel as u. :)

gravatar

begitukah sis..baik, sok kawen..hahahaha *lempang diri sendiri*

gravatar

u taw smlm i g mkn kat bangi la, resotran amir, jupe budak kecik sebijik cam ilman, mata dia sama! i siyes2 ingt ilman tp mak bapak dia laen pulak!haha!

gravatar

yeke..i pon pernah jumpe camtu..heehe..ilman nih, my dad dah bising2 dok rindu dia..padahal baru 2 minggu x jumpe..wuwuwu

Blog Widget by LinkWithin