MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

the only kad raya!!

THE ONLY KAD RAYA..

kenapa post ni bertajuk sedemikian??haaa, kerana pada tahun2 lepas..me masih menerima kiriman kad raya..yang dipost okay (even me sendiri dah pakai e-card skang nih..hikhik)..thnx kepada mereka yg sudi mengepos kad raya pada tahun2 lepas..haih, nk sebut pown ramai bebenor..durrani, apom, faiz..kad raya kalian smpai skarang me simpan..thanx a lot fwens =)..yg x sebut jgn kecik ati, byk ni klu nk tulih sume..wuwuw
tahun ni the only kad raya yg me terima adalah dari huneybunnyku..=)walaupun kadnyer simple, me tetap appreciate..sbb apa? ia dibuat dari hasil tgn pengirim, gigih mewarna2 sekeping kertas putih sehinggalah menjadi sebijik kadyang menarik dan tersangat besar ertinya kepada me..

emm, cara pemberian nya juga secara surprise (mcm biase..hikhik)..kali ni, kunun tunjuk buku baru beli la..tp tup2 ader kad kt dalam tu..me?? histeria mcmbiase la..ehehe..just masa tu me x jerit kuat sgt sbb me berada dalam kawasan pejabat beliau..berbuka puasa bersama buat kali terakhir..uuuu




kata huney, kat gambar ketupat tu siap ade label..sbb takut me tataw bahawaitu adalah lukisan ketupat..hehe..sabar syg, ur drawing is not dat bad, cute~then adew sorg laki, n sorg pompuan (ni berdasarkan warna manusia2 itu) tgh mainbunge api..errr, kat atas jalan raye..haih, me senyum smpai telinga..cute laaaa~~



maaf, tulisan terpaksa diBlurkan utk simpanan peribadi..heheh..bahagian dalam kad ini simple, ada coretan kata2, berbingkaikan garisan seperti cebisan kertas..paling menarik hati, cube lihat di sudut bawah belah kanan..ader manusia berwajah smiley, berkain pelikat..katanya "jom balik Penang"..hehehe..yg ni la yg me paling suke..haih, seronok sungguh..


post ini mesti nmpak mcm mengarut kan?? nak taw naper post cmni wujud??
sebaaaaabbbbbb,huney asek ckp yg kad yg beliau kasik x cantik la, simple la..itu..ini..sedangkan, kad macam ni lah yg me sgt hargai..setiap lukisan, garisan, tulisan, warna, hiasan even tanda bacaan, me baca dgnmaksud yg tersirat, dengan hati yg berbunga2..itu lah keistimewaan kad ini..


yang paling penting, xkira apa jua bentuk dan rupa kad ini, me tetap sygkan pengirimnye, sangat..sangat~~

gravatar

ayoo..i am so jeles with u 2 ok!hehe..sgt romantis..like me!ahax..kalau la bf ku camni..hermm..sedihnye dpt bf yg cam xmenghargai kite..hemmm..

gravatar

Alamak...segannyer....lukisan tahap budak tadika...uuuuu sungguh segan!!!

gravatar

erin..aku dah merase dah dpt bf yg x menghargai diriku..hukhuk..sungguh sedeyh!!

Blog Widget by LinkWithin