MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

3 years and counting :)

three years!

three wonderful years!!

Happy 3rd anniversary dear honey. This is an auto-publish entry as im still in Tioman with family at this hour :)

Wow! macam tak percaya, dah 3 tahun kita berchenta kan syg? Time flies and now leaving us counting for the day. the very big day of ours. rasa macam baru semalam berkenalan. rasa macam baru semalam berjumpa buat kali pertama. tak sangka keserasian kita ni berjaya bawa kita ke peringkat seterusnya, dan insy akan ke peringkat yang lebih hebat! :)

mungkin tahun ni last kami sambut anny 4 july. lepas ni sambut anny baru la pulak kan :))). at this point rasa sangat bahagia dengan segalanya tentang cinta. yang manis pun bahagia, yang pahit pun bahagia. semoga Allah kekalkan perasaan macam ni sampai bila-bila.

to honey, terima kasih sbb bahagiakan b, buat b happy selalu. I cant imagine my life without u. x sabar nk explore hari-hari mendatang dengan ney. nk bersama-sama dengan ney sepanjang masa, ketika susah senang jatuh bangun ney. happy 3 years again syg.

i love u :)


The more I think about it, the more I realize there is nothing more artistic that to love others



~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin