MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

the NERD CULTURE~

im a nerd! wah..sepanjang sem ni kami berpenat lelah prepare utk presentation subjek small group communication ni..kami kene buat presentation on the culture..atas persetujuan semua, kami pilih budaya nerd..or skema..setelah satu sem mendalami dunia nerd ni..i rasa diorg ni sgt cool..best tau..boleh tau keunikan budaya mereka..cara diorg makan, bercakap and all..

biasa la, x student la kalau x buat keje last menet kan..sbb ni adelah minggu kedua terakhir dalam sem ni, kami mmg bersengkang mata sepanjang minggu ni..byk subject nk kene wat presentation ok..almost everyday tido pukul 4-5am..semalam je, i balik dari kolej pukul 3am lebih ok..seyes x larat!

zaman sakit tekak dah kembali..suara dah jadi mcm jantan..seyes! tp atas petua2 seema, my fren..mcm2 la i minum..last2 today suara dah ok sket..legaaaa..presentation td mmg best dan lancar..alhamdulillah..sejam jugaklah duration presentation td =)




..gambar sebelom dan selepas presentation..gila x sanggup nk melangkah masuk kelas..miss zita gelak terbahak2 ok tgk imej kitorang nih!..i yg paling awal masuk kelas td..masuk2 je satu kelas pakat gelakkan..uhhhh! lepas presentation mmg kitorg tukar yg macho2 sket sbb nk tunjukkan the new aged nerd..hehe..my groupmates all indian..sonok keje ngn diorg..yg bj biru tu my lecturer..


..me, the nerdy one..agak2 kalau dulu i mmg mcm ni, enche shimi nk kt i ke? muahahaha..



~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

salam..saling tak tumpah tetumpah tumpah mcm ustazah saya seketika sekolah rendah dolu~~ .skul fafan sk pekan 2 labuan ngeeee~~ .. ustazah aishah namanya kuikuikui.. cayalah mas!! cayo!!3x.. good luck.. take care around.

gravatar

wsalam..tenkiu! alahai, jgnla cam ustazah..lom cukup alim g ni..hikhik..kamoo pown take care ok!

Blog Widget by LinkWithin