MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

eh, 23 dah?

Tik tok tik tok..cepatnya masa berlalu..tup tup I dah pun berusia 23 taun this year..eheh, xde la tua mane kan kan kan? Pada usia ini, I senyum aje..alhamdulillah, takde pape misi yg tertangguh dari tahun sebelumnya..semuanya baik..senang cite hidup mmg menggembirakan! Alhamdulillah =)

Besdey tahun ni mmg terbaiklah! Huney call and wish bday pada waktu yg sepatotnye, dan dpt surprise gifts from him..gumbira!! dia baru call pun I da sengih cm beruks, apetah lagi dpt hadiah kan..terkejut terkejut pulak tuh..ngeeeee~ pompuan ni camni laaa, kalau org yg dia syg tu x igt tarikh2 penting..muncung tu bole jadi sedepa la jugak kan..heheh..sian cux, ngantuk2 pun bgn balik sebab nk call i..da ugut da, kalau x call nk majuk lame..*hampagas kan?*

Ayah tanye nk selebret makan ape..sekali pk2, asek pizza n kfc je kan so this time I cadangkan bbq..memandangkan along n family pun ada..meriah sket kalau makan beramai2..enche shimi pun ade, lagi la best! Dia kan suke bakar membakar ni..tp x kesah je senanyer, janji nk spend time dgn family..tu je yg penting..haaa, ni ade la sebahagian dari gambar2 yg diambil pada malam tu..layan ajolaaaa..

..alahai rajinnye anak dara sorg ni..heheh..ptg tu i soh cux buat mcm2..suke buli dia nih..tp dia ni rajen wat keje dapor, so xde la dia nk majuk2 kan..bahan marinate ayam, kambin n ikan ni kami yg buat sendiri..tu yg rumit sket nk sediakan bahan2 tuh..seb bek menjadi!..

..besdey girl kene la bz wat hal sendirik..cthnye, ambik gambar..ahaha..gile sampah masyarakat! cux paasrah je sbb i dok kaco2 dia wat keje..tp dia tamak, sume dia nk wat..dia tanak i susah..kan cux kan? *ckp jela ko pemalas mas oi!!*..

..dalam pukul 8 cmtu kami da stat bakar2 dah..my big bro ni sgt bz ok bakar bakar..btw, dia mmg suke men api..yg kelakarnye kan, org bakar pakai kipas sate..tp diorg ni bakar pakai kipas letrik teros..tala je kipas tu kt tpt bakar, teros menyala2 api dia..hehehe..

..men of the house..ni la hero2 keluarga kami..syg kamooo semua ok! oh, fatih pun hero jugak, cume dia keci g je..heheh

..ma with her latesr grandson..fatih lek2 je sementara kami bakar2 n makan2..best dia ni, x byk meragam! ma pulak suke aje nk kene ngasuh cucu..

..cadangnye nk ptg kek lewat sket tp si ilman da bsg2 nk potong kek..siap nyanyi lagu epy besdey lagi!! nnt2 la bile free aku boh vid si ilman ni yep! habis nyanyi lagu besdey, ilman pun same2 jpin tiup lilin..hentam sajelah!

..da tiup, baru la buley ptg kek! this year, mmg i da pesan tanak kek sikret resepi..salu muak n tak habes..x best! kek kedai biase pun sedap ape! so, mari ptg kek!!

da habes makan, sure la dpt hadiah kan..ni yg mimi adekku bagi..dia bgi baju n vest-like..lycra punyer material..yg bunguknye, mimi tu bule pulak x buang harga kt baju tu..huhu

ma and ayah punye hadiah masih ditannguhkan..cant wait!! tp cam dgr ma sebut poh kong jek..hhehehe

..ni pulak hadiah2 dari alg n kak ida..diorg bg mcm2 kali ni..ni sume hadiah pada malam tu la, temasuk 2 lai yg mimi hadiahkan =)


..finally! ni hadiah dari cux..3 ekor bebear ni lembut dan cute sgt! besar sizenye..siap pesan! besar utk peluk..sederhana utk letak dalam keta and kecik tu buat keychain..layan!! i suke sgt99999999999999999999!!
cmtu ajola mkn2 keluarga kami..yg pntg masing2 happy!!
thnx semua..tanpa kalian, siapalah saya..wokey, mata da macam kene gam ni..so slamat malam sume..mimpi indah2 je taw!!


~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

farihan : tq dear =)

cux : tqtq..m glad that im yours =)

gravatar

I'm glad I made you happy syg....you deserve the besth!

Blog Widget by LinkWithin