MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

Time flies and i'm breathless.

Yes. Masa berlari. Bukan merangkak, bukan berjalan.

Niat sy yg kononnya nk post hal2 wedding pun tah kemana. Takpe, janji niat tu ada, kan? Ketika ini, telah 8 bulan setengah sy bergelar isteri..surprisingly, baby saya dh nak masuk 3 minggu usianya. Well, baby dilahirkan x cukup bulan at 34th week. Xkisahlah mcm mana pun, sy syukur. Janji baby sihat!

Mohammad Hazmy bin Hafizzul Hashimi, kami panggil Ami =)

Since saya dah install apps blogger kt phone, doakan ye supaya sy rajin update? Heheeee

Semenjak jd isteri, dianugerahkan bunting pelamin dan finally jd mummy, sungguh sy katakan sy mcm x percaya. Gembira tu satu hal, tapi more to tak percaya. Kagum dgn ciptaanNya. Lega dpt merasa sakit bersalin yg sy percaya ia juga satu anugerah. Rezeki yg x semua dpt merasa.

En shimi pulak berubah karektornya sejak jadi ayah. Makin penyayang. Sgt penyabar. Jaga Ami dan sy mcm menatang minyak yg penuh. Daripada seorang yg takut2 nk pgg baby, sekarang dh cekap tukar pampers. Alhamdulillah =))

Sy pulak, syukur dipermudahkan segalanya. Mengandung mudah, bersalin mudah, berpantang pulak indah.

Sy stop sampai sini aje dulu. Nnt free sy update lagi ok!

Salam sayang!


gravatar

Alhamdulillah ..... Ha ha ha ... terupdate juga blog ini !!!!
He he he .. ko pun panggil anak ko Ami ... dah mcm panggil anak bujang aku jugak ....

gravatar

Abg man sgt pantas! Hahaha. Kan? Same le anak bujang kiteeee..

Blog Widget by LinkWithin