MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

KBP : Kisah 15

selamat petang sayangs sekalian! ni update ringkas ajelah..sbb x byk menda pun yg aku buat..last weekend aku ke nilai3 bersama enche shimi..lace utk baju pengapit x cukup la pulak..sian siti aku tuh nnt sebelah tgn takde pulak kannnn..well, nilai3 mcm biasalah..panas terik!

kt sana, beli kainnye kejap je..yg lama tu merayap..g tgk mainan lah, makanlah..mcm2..janji puas hati sbb setel beli barang yg aku nak..actually aku risau gak sbb kain family aku semua beli kt kedai yg sama..tp tailor takde call cakap kain x cukup..haishhh, semoga cukup aje..huhu

lepas tu, skarang aku tgh susah hati pasal photographer pulak..photog aku tibe nk g oversea masa tarikh aku tu..tenggadah pulak aku carik photog baru..nk carik yg cantik mmg kene buat research byk la kan..huhu..doa2 kan la semoga aku cpt2 dpt photog yg bagus..

hari ni pulak, aku baru lepas booking kumpulan penari kanak2 utk reception nnt..pekej dia x la mahal melampau..free ushering lagik..ok la tu..bole jd flower girl merangkap penari kan..well, penari kanak2 ni best sbb diorg cute, dan tak bole menggoda enche shimi sbb diorg budak..hahaha

till then, tata love!

p/s : baju nikah aku longgar sudaaaa :D

~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

ye sy saksi kejadian bj nikah tersebut!hehehe..
babe just realized we got lot more in common than we thought. haha

Blog Widget by LinkWithin