MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

wajahku diusap2?

fuh berabuk dah ini blog!! mmg x menang tangan sejak akhir2 ni..org cuti sem berehat2 ke apa..i pulak membizikan diri sendiri..mmg padan muke la kan =P

last weekend join bazaar..seperti biasa, area USJ..ini adalah bazaar ke-7 kami..tahniah ye NOG, keep up the good work! bazaar kali x berapa ramai org berbanding last bazaar..tp hasil masih lumayan..alhamdulillah..x sesia la i ngn along membanting tulang, bpeloh2 sume kan..next bazaar hujung bulan ni..ikotkan dis weekend ada, tp x ambik sbb nk bg laluan kpd program kt maktab..huhu..mari berbakti kepada sekola!

ni le gambar2 masa bazaar tu..


..1st day..lacey dress yg kt tepi skali tuh da habes sume skali..x sempat nk save nk masukkan ke dalam blogshop..sambutan mmg best!..mula2 igt x ley pakai offer bin (yg besi2 utk longgok baju tu), sekali dpt tau kata boleh, dgn syarat kena balut ngn kain bagai..


..stok br bracelet watch!! cute kan? warna warni gittew..ni pon ada yg beli jugak..suke makcik!..


..disebabkan x ley pakai offer bin., terpaksa pakai bakul ni dulu..huhu x nikmat sbb kecik je!!..


..ni pulak 2nd day..haaaa, da bole pakai offer bin! tgk la, mmg hebat la melonggok kan..tp kain tu kena cover sume la..dia tak kasik nampak besi2 bagai..huhu..


..ni pulak customers from korea..diorg beli legging ngn few dresses..nk mintak diskaun punye pasal, sanggup ok pelok2 bahu n usap2 muka..hahaha..tp diorg mmg sporting habeslah..

takat tu jela utk bazaar..penat mmg penat..tp nk buat macam mana, kenalah berusaha kan..duit mane dtg golek2 kt kite =)



~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin