MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

my precious is you =)

HAPPY BIRTHDAY!

Ya, saat aku call my grown-up boyfie (sbb bday so kena ckp grown up..heheh), dia dah pun tido..terpisat2 dia answer my call and dgr si gepren ni wish besdey..aku asa sgt kagum..sbb x ramai org yg tido pukul doblas, masa birthday..kalau aku, mmg countdown every second ok! well, that's my shimi..my only shimi yg dah berusia 30, tadi. yaaaa 30..

aku x kesah kalau dia mintak hadiah mahal2..tp yg aku kisah, dia mintak rocky as bday present..hahah in ur dream sygkuh! takkan kuserahkan kucing pemalas itu..tggu da berumahtangga kang, bela la kucin puas2 oke..

di mata aku, si bopren aku nih masih budak itu, yg comot bila makan..yang tertinggal itu ini kt rumah aku..yg mana bila aku suh bwk brg2 mandi, dia bawak perfume and deodorant je..yang buat muka sedih bila aku sedey..yang kerut2 dahi bila bawak kereta and bila dok pikir..yang sukaaaaa sgt bersihkan gg lepas makan..yang cepat tidor bila kt umah aku..yang puji bila aku masak..yang merajuk tiba2 dan x bagi aku merajuk..yang hulur barang2 koyak untuk aku jahit..yang mms gambar barang supaya aku boleh tolong decide which one to choose..yang selalu tertidur malam2 x call aku..yang gila sales mcm aku jugak..yang x minat bola (syukur!)..yang rajin wat keje dapur..yang kdg2 tertidur masa movie..yang tiup angin panas kt kepala aku bila aku sejuk..yang slalu kena marah bila aku moody tp aku kena marah balik..yang mak bapak aku syg lebih dan excited nk selebret birthday..dan yang paling penting, yang berjaya buat aku rasa hidup aku lengkap dan disayangi..

he is my precious, and today is his birthday =)

~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

hehehe....terharu membacanya...u know me so well....walaupun dah 30...i m still young at heart...hhehehe...love u

gravatar

heheh opkossssss..love u too syg!

Blog Widget by LinkWithin