MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

madly in love =)

it was a simple celebration of his birthday. well, I'm the freak that love celebrating birthdayssss! 

tp x lah gempak mana, memandangkan ayah dah cakap nk selebret this sunday kt flaming steamboat *starving already!* kate ayah, nk selebret sempena dpt rezut chantek dgn birthday enche shimi sekaligus..harap2 sume sehat so jadik la pegi sana..rindu plak nk melantak kt sana..


..gamba ni masa normal2 la kt sana..makan2, borak2, then da kenyang kami pon nk lepak umah plaks..then taraaaaa!! ade org dpt seperais..heheh alah, adiah bese2 je..ade 1 lagi tp yg tu still otw..huhu vendor tu lembab lak nk post..tah pape! tp enche shimi mmg amat happy la..sbb dia mmg betol2 igt tade birthday present..haaa, ni beg aku kasik ni lama ok nk pilih..sbb nk carik yg sesuai utk dia riding, waterproof bagai..dan memandangkan makcik x kayo, tade la bajet tinggi melampau kaaaaannnnn..tp total2 adiah dia campo yg lagi satu tu nanti, bole tahan la..takpe, janji org yg aku syg tu happy..




dah happy2 tu, mula la ada gambar2 gedik sebegini..busan la tuh kt umah x wat pape..hikhik..aku tade hal je nk wat mende pelik2 gini..kalau dia happy, aku lagi happy..bagi aku, percintaan kali ni mmg sgt best! harap2lah yg terakhir..sbb dgn dia ni aku bole jadi diri sendiri..aku suka..dia pon camtu..sampai hari ni, sikit pun perasaan n momentum relationship ni berubah..alhamdulillah..macam mana aku berbunga2 taun 2008 dulu, camni la aku rasa hari ni..semoga dipermudahkan segala urusan kami..aminnnnnnn~



~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin