MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

BBQ n potluck part 2

ni kesah lame k, tp sesaje nk cite jugak~

setelah lama merancang, akhirnye tuan tanah yakni brader rez dah tetapkan tarikh 25 julai utk melangsongkan bbq dan potluck, sambungan dari event yg sama tp diadakan di rumah enche shimi..kali ni, i bawak coleslaw..enche shimi pulak bawak marshmallow dan sosej..kebetulan pada hari yg sama saye dan enche shimi harus berjumpa dgn pegawai Jusco utk program derma darah kami tu..lokasinye agak berdekatan dgn rumah brader rez maka kami merupakan tetamu pertama yg sampai..


..org belom sampai maka saye dan buah hati menggila-gila dahulu..

..haaaa, meriah x meriah??..

..antara makanan yg dibawa..


..amacam? sluuurrrrpppppp!..


..oh, pasangan gumbira..


..me, kak ju spm92 dan kak sherry spm97..


..2 org tgh tu kire org suruhan la..sapa suh jd junior kan..hehehe..sorg spm2006 dan sorg lg spm2005..

majlis mmg meriah..seronok bergelak ketawa..yg mana bawak anak2, pun seronok sbb anak2 dpt kawan bru..sama2 kongsi mainan sume..apa pun, event mcm ni mmg best..dari spm87 hinggalah ke spm2006, semuanya menjadi sahabat..iyelah, sumenye bersekolah di sekolah yg same kan...peace~


Love, m.a.n.j.a.m.a.s.
~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

Semasa saya form 5, saya tak penah bayangkan suatu hari nanti saya dapat bergelak ketawa makan BBQ dengan pelbagai batch yg saya tak penah jumpa.

gravatar

tawu xpe! mas pun sama..now? jgnkan jumpa..siap kapel ngn batch yg mas x pernah jumpa! hehehe

Blog Widget by LinkWithin