MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

untuk dia..

x sabar nk tunggu hari isnin..i miss him so much!

td i belek2 his blog..i nih mmg camnih, almost everyday bukak dan baca his blog even xder pape updates..kdg2 siap log in dan editkan skali layout dia..kalau time rajin..tambah2 gadget bagai..haru betul! maybe pompuan camni la kot..*pompuan saiko cam i la khususnya*..thats why setiap perubahan kecik pun bule prasan..gambar2, slideshow ke apa, mmg gerenti bule igt! tu yg byk kes si gepren kecik ati sbb gambar dia x byk dalam website gepren dia..padahal si bopren x rase mende tuh satu keperluan pun..si bopren jugak turut merasakan gambar beliau dgn kwn2 pompuan yg lain bukanlah suatu kesalahan..tapi si gepren, opkos la jeles! naper yek i suke baca blog huney? sebabnya... (semua ayat di bawah adalah dari blog beliau)

"Serious or fun : Depends on the mood and the crowd., Masa keje serious..ng B busuk2"

"masa tengah-tengah syok dok makan dekat rumah Mas....beliau begitu girang dan happy.....beliau melawak dan main tolak2 dgn saya...hasilnya saya telah tergelincir dari kerusi lalu telah terjelepuk di atas lantai. Hahahahah...apalah salahku sehingga di layan sebegitu..."

"Mula2 ingatkan ari Ahad takder nak jumpa B dah.....nak bagi beliau chance utk study and/or siapkan esemen beliau....tetapi SMS dari beliau yang menyatakan beliau masih tidak puas bermain layang2 membuatkan diri ini bergegas ke bangi dengan kelajuan cahaya."

"Kesian jugak tgk B dok kelam kabut buat assignment beliau....if I could help I would...U know that right dear? As it is...bagi semangat dari jauh jerla..."

"I really admire B's parents...they are sooooo loving, lovey dovey and sweet...I hope B and myself will be the same way..."

"Kembali kepada muka ayu dan ceria selepas lelayang berada di tangan beliau...so cute la my B...Love u sooo much!!!!"

"Last month B masuk wad because of denggi..kesian B. It was a lucky that I managed to apply for emergency leave …dapatla temankan B for one day…teman kat wad…lepas tu antar g kelas….uruskan hal ptptn…beliau sungguh bz pada hari tu…walaupun penat, I was happy that I was there for her when she needed me. I apologize to her if i was a little testy in the evening as I was exhausted....but I hope she forgives me and knows how much I love her...."

"Massalahnya lepas makan masakan B...2,3 ari tak selera nak makan masakan orang lain.... Hmmm..naik berat badan lepas kawin ni...hmm hmm hmm...."

ni, yang paling suka..

"Watching Sepi made me think...it made me realise that I have myself been in the shoes of most of the characters at one point of my life (except the losing a wife/loved one part!). I have felt that loneliness gnawing at the corners of my heart....wondering if there is someone for me out there (Now I know dat person is you,B). I've known that loneliness when you love someone that can never be yours....admiring form afar...wishing that person would just look at me and acknowledge that I too am human...I too deserve the right to love and to be loved! But that is all now ancient history...my life is finally complete...I truly believe in my heart that I have found that elusive bit of happiness..the sunshine that shines tru my window after the rain....the pot of gold at the end of the rainbow....Mastura Abd Rahim. B thanks for being in my life....you've taught me how to laugh again....showed me that life goes on...and most importantly you've reminded me what it's like to love and to be loved.I love u always and forever too.... "

jgn terkejut, mmg geprenmu ini saiko..

Love, m.a.n.j.a.m.a.s.
~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

i told him once dat he'll find his true love one day[alaaa, masa dia tgh kapel ngan sape ntah tu..u pun tau kan..i dot rasa he wont last w dat girl] n now i hepi tgh dier hepi w u n u pun hepi sangat ngan dia.hehe..
so sweet la korang!

gravatar

yeah, we'r so happy..alhamdulillah..u pon dah berkapel kang sile la sebar2 kan berita gumbira..heheh

gravatar

wah wah wah sesi mengumpat beta yer???? (sambil petik2 jari masa turun tangga...)

gravatar

huhu..mane pulak dtgnye sultan mahmud melaka nih! konpius!

gravatar

mAS.. alin nk tny tapi jgn mrah tau... mas penah gaduh x ngn shimi?

gravatar

x marah pong..musti la pernah gadoh..mostly sbb perkara2 kecik..so gaduh pun baper jam jela..bese la..bila ade air, kena ada api..harus saling memaafkan =)

Blog Widget by LinkWithin