MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

tagged~

nampaknye saye telah di tagged oleh bob blog bervirus.. sbb i rajen..haruslah membuat!

Peraturan nak jawab tag ni ialah:

1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda.

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
- ok la..mas cube la x kutuk bob lebey2..hehehe..bob nih sahabat dari uniten..dah 2 kali belakon teater sbg bini beliau..suke merayau..baik hati dan suke membantu..mempunyai blog yg berbau busuk..hehehehehe

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

- suke main piano..boleh main piano 3 jam tanpa henti..
- seorang yang sukakan makanan yang banyak..juga suka memasak..
- sudah tidak single..taken by si busuk yang baik hati..
- sgt teruja kalau ada sale! walaupon x membeli, tetap tawaf tpt tu berkali2..
- tidak suka pakai mekap sebab kulit sensitip..
-seminggu sekali wajib pergi berenang utk menghilang kan fobia sejak peristiwa hitam semasa darjah tiga..
- tak boleh hidup kalau xder tepon dan internet...
- suka berniaga..happy kalau dapat jual2 barang!
- bila bangun pagi, muka macam cina..tahap kesepetan mata x dpt diselamatkan..
- x suka mandi pakai air sejuk..mandi pagi wajib air panas..*adekah sifat cina? heheh*

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog.

- huneybear, angah (mari buli angah), farihan, tajul, erin, sis munji

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan:"anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda

Love, m.a.n.j.a.m.a.s.
~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin